vineri , 21 ianuarie 2022 5:20 pm
Iasi booked.net
-1°C

Misiuni de ordine publică

      În perioada 26 – 28 martie 2021, mai multe echipaje jandarmi ieșeni  vor acționa pentru asigurarea ordinii și siguranței publice, însoțirea autovehiculelor care transportă dozele de vaccin (la solicitare), precum și punerea în aplicare a măsurilor stabilite, pe linia  prevenirii răspândirii virusului SARS Cov2.

Se continuă activitățile în cooperare cu Poliția, în sistem mixt, pentru menținerea ordinii și siguranței publice, atât în mediul urban, cât și în mediul rural.

Tot în această perioadă, jandarmii ieșeni vor fi prezenți pentru a asigura ordinea publică la o serie de manifestări sportive, ce se vor desfășura pe Stadionul Municipal Pașcani și stadionul din Uricani, unde vor avea loc meciuri în cadrul Ligii a III a de Fotbal, atât masculin, cât și feminin. Avându-se în vedere măsurile luate la nivel național pentru prevenirea răspândirii virusului SARS-CoV 2, meciurile se vor juca fără spectatori.

Sâmbătă, 27 martie a.c. în cooperare cu Poliția, se va asigura ordinea publică la o manifestare religioasă ce va desfășura în curtea Bisericii Sf. Ioan Botezătorul din Bârnova.

Pe timpul misiunilor, jandarmii ieșeni vor acționa pentru prevenirea şi combaterea actelor de tulburare a ordinii publice, pentru informarea și îndrumarea cetățenilor pe linia respectării măsurilor de prevenire a răspândirii virusului SARS Cov2, totodată, vor interveni în vederea luării măsurilor legale, iar în caz de comitere a comitere a unor fapte antisociale.

    Jandarmeria Iași recomandă cetățenilor să respecte regulile privind distanțarea fizică și măsurile de autoprotecție sanitară, să respecte indicațiile forțelor de ordine, să nu provoace și să nu se implice în incidente care ar putea duce la tulburarea ordinii publice, conform unui comunicat trimis redacției.

Cetățenii pot solicita, ori de câte ori este nevoie, sprijinul forțelor de ordine publică, fie direct, fie prin apelarea numărul unic de urgență 112.

 

Recomandări

O mie de jandarmi sunt aşteptaţi la centrele de transfuzie sanguină din ţară

Joi și vineri, o mie de jandarmi sunt aşteptaţi la centrele de transfuzie sanguină din …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *