marți , 31 martie 2020 9:41 am
Iasi booked.net
-1°C

Misiuni ale jandarmilor ieșeni în acest sfârșit de săptămână

În zilele de 07 și 08 decembrie 2019, mai multe echipaje de jandarmi vor acționa pentru asigurarea măsurilor de ordine la manifestările sportive sau alte activități, unde se anunță prezența unui public numeros sau un aflux mare de persoane.

Astfel, duminică, 08 decembrie 2019, cu ocazia organizării și desfășurării examenului de rezidențiat la Centrul Universitar Iași, jandarmii ieșeni vor acționa pe linia asigurării ordinii publice în proximitatea locațiilor de susținere a examenului, precum și pe timpul transportului tezelor.

Tot în acest week-end jandarmii vor asigura ordinea publică cu prilejul desfășurării a patru meciuri de fotbal care se vor disputa la Pașcani, Lețcani, Hălăucești și Muncel.

La toate aceste evenimente, jandarmii vor acționa pentru desfășurarea în bune condiții a manifestărilor, din punct de vedere al ordinii publice, iar acolo unde situația o va impune, se va interveni prompt, în vederea luării măsurilor legale.

Se continuă activitățile de patrulare în cooperare cu Poliția, pe linia menținerii ordinii publice, precum și misiunile de protecție instituțională a obiectivelor aflate în responsabilitate.

Pentru evitarea  incidentelor şi a oricăror situații de natură să tulbure ordinea publică, recomandăm persoanelor care participă la manifestări să respecte indicaţiile forţelor de ordine, iar în caz de nevoie să solicite imediat intervenţia jandarmilor.

 Cetăţenii pot solicita, ori de câte ori este nevoie, sprijinul forţelor de ordine publică, fie prin contact direct, fie prin apelarea numărul unic de urgenţă 112.

 

 

Recomandări

Poate credeați că e vreo glumă! 7 ieșeni amendați pentru nerespectarea măsurii de izolare la domiciliu

În cazul în care mai sunt persoane printre noi care trăiesc cu impresia că această …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *