duminică , 28 noiembrie 2021 1:49 pm
Iasi booked.net
-1°C

Misiunea jandarmilor ieșeni continuă

Weekendul trecut, 20 -22 noiembrie 2020, jandarmii ieșeni au continuat misiunile de ordine publică, dar și cele de informare, prevenire și punerea în aplicare a măsurilor stabilite pentru împiedicarea răspândirii virusului Sars Cov2, alături de celelalte structuri M.A.I. – Poliție și Poliție de Frontieră, sub coordonarea Instituției Prefectului.

În total au fost efectuate 100 misiuni și 47 activități de prevenire, în cadrul acestora cetățenii fiind informați cu privire la măsurile dispuse pentru evitarea și combaterea răspândirii virusului Sars Cov2. De asemenea, au fost efectuate 281 verificări la domiciliu în vederea respectării măsurilor de izolare sau carantină.

Pe timpul activităților desfășurate au fost aplicate un număr de 272 sancțiuni contravenționale, valoarea amenzilor fiind de 45.350 lei. Dintre acestea, un număr de 222 sancțiuni au fost aplicate pentru nerespectarea măsurilor de protecție sanitară sau portului mijloacelor de protecție individuală.

Jandarmeria Iași recomandă cetățenilor respectarea regulilor privind distanțarea fizică, purtarea măștii, atât în spațiile închise, cât şi în spațiile publice deschise. Totodată, dorim ca toată lumea să conștientizeze că sănătatea și viața sunt cele mai importante, potrivit unui comunicat de presă trimis redacției.

Cetățenii pot solicita, ori de câte ori este nevoie, sprijinul forțelor de ordine publică, fie direct, fie prin apelarea numărul unic de urgență 112.

Recomandări

O mie de jandarmi sunt aşteptaţi la centrele de transfuzie sanguină din ţară

Joi și vineri, o mie de jandarmi sunt aşteptaţi la centrele de transfuzie sanguină din …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *