joi , 6 mai 2021 1:26 am
Iasi booked.net
-1°C

Miroslava rămâne în scenariul roșu deși numărul de cazuri s-a redus

Deși numărul de cazuri de coronavirus pe ultimele 14 zile s-a redus sub 3,5 mie, Miroslava rămâne în scenariul roșu.

Conform articolului 11, alineatul 2 al Hotărârii nr. 74 a CJSU din 9 aprilie 2021, atunci când numărul de cazuri se reduce sub 3,5 la mie, se renunță la restricția privind circulația persoanelor în afara locuinței /gospodăriei în intervalul 20:00-05:00 în zilele de vineri, sâmbătă și duminică și rămâne restricția de circulație a persoanelor în intervalul 22:00-05:00.

Locuitorilor din Miroslava le este recomandat să evite la minim deplasările în afara locuinței și doar pentru motive întemeiate.

De asemenea, conform articolului 12, alineatul 2 al Hotărârii nr. 74 a CJSU din 9 aprilie 2021 se suspendă obligația pentru operatorii economici care desfășoară activități de comerț / prestări servicii în spații închise și / sau deschise, publice și sau private să-și desfășoare activitatea în intervalul orar 05:00-18:00 în zilele de vineri, sâmbătă și duminică. Tot conform aceluiași articol, se ridică suspendarea activității agenților economici care desfășoară activități în spații închise în domeniul sălilor de sport și / sau fitness.

Recomandări

Orașul Iași trece la scenariul galben

Municipiul Iași va trece în scenariul galben, cu o rată de infectare raportată azi de …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *