joi , 22 octombrie 2020 3:33 pm
Iasi booked.net
-1°C

Mircea Rednic a preluat în mod oficial conducerea clubului de fotbal CSM Politehnica Iași

Mircea Rednic a preluat în mod oficial conducerea tehnică a clubului de fotbal CSM Politehnica Iași. Contractul este până la finalul acestui campionat, tehnicianul având posibilitatea de prelungire.

Miercuri, 8 ianuarie, la Palatul Roznovanu, fostul dinamovist a avut o întrevedere cu primarul Mihai Chirica și cu președintele executiv al clubului, Adrian Ambrosie.

La începutul campionatului echipa a avut rezultate, a arătat un joc frumos. Dar în fotbal sunt momente în care nu decide numai antrenorul, ci și jucătorii. Au urmat rezultate negative și s-a ajuns la despărțirea de fostul antrenor (Mihai Teja – n.r.). Avem susținere, nu doar promisiuni. Am fost și la stadion, terenul arată foarte bine, la fel și sala de forță. Promisiunile s-au făcut, dar s-au și realizat. Datori au rămas jucătorii.”, a declarat Mircea Rednic.

Primarul i-a urat bun venit la Iași noului antrenor și a adăugat că municipalitatea va rămâne în continuare alături de clubul fanion al orașului.

Mircea Rednic a venit să ajute echipa în calitate de antrenor, nu de finanțator. Împreună cu domnia sa și cu structura de conducere a clubului putem face o echipă bună și să găsim soluții. În prima parte a campionatului nu au lipsit banii, dar rezultatele au fost cele pe care le știm. Aș vrea ca în această a doua parte a campionatului să ne concentrăm mai mult pe latura sportivă. Trebuie să urcăm în clasament și să ne stabilizăm pentru a rămâne în Liga I.”, a spus primarul Mihai Chirica.

Recomandări

Licitație pentru locuri de parcare în Iași!

În zilele următoare vor fi scoase la închiriat noi locuri de parcare în municipiul Iași. …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *