duminică , 21 iulie 2019 3:23 am
Iasi booked.net
-1°C

Mircea Badea a fost făcut KO în cinci secunde de Tedi motociclistul. VIDEO şocant cu momentul în care prezentatorul cade la podea

Prezentatorul postului Antena 3, Mircea Badea, a fost făcut KO într-un meci demonstrativ de kick-boxing, după cinci secunde. Celebrul motocilist Teodor “Tedi” Emi a fost cel care l-a pus la podea pe Mircea Badea.

Mircea Badea şi “Tedi” s-au mai înfrunat şi în 2014, când tot motociclistul a ieşit învingător. Conflictul dintre cei doi a pornit în 2014, când Mircea Badea l-a jignit pe “Tedi”. Motociclistul, care e şi campion naţional de Muay Thai, l-a provocat pe Mircea Badea la un meci în ring, scrie prosport.ro.

De fiecare dată, Mircea Badea a fost pus la pământ de “Tedi”, care a doua oară a părut dezamăgit că totul s-a sfârşit după doar cinci secunde.

Recomandări

Accident în Nicolina, provocat de un șofer căruia i s-a făcut rău la volan

Un accident de circulație s-a petrecut în Nicolina, zona Lidl. Se pare că un șofer …

2 comments

  1. dafgs4e3g3

    Badea….a ramas acelasi din 2014….sau mai chiar mai degenerat….

  2. CE ȘIRE DE RAHAT CU BĂDIA. MARJA W. C.-3 TV! DACĂ ERA MORȘANU ȘI ÎI ARDEA NUMAI UNA DE STÂNGA SAU DE DREPTA. ATÂT. BĂDIA DORMEA NE ÎNTORS.SE VEDE CĂ ACEST SPORT BOX-UL NU PENTRU ORICINE MAI ALES PENTRU UN CIBERNETICIAN(NU JURNALIST. CĂ LA BAZĂ NU ESTE O SPUN ADEVĂRAT) CA BĂDIA MIRCEA! 😂😂😂😂😁😁😁😁🤪🤪👊👊👊

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *