Miracol la Iași! Gabriel, băiețelul de 3 ani aruncat de mama lui pe geam, în Botoșani, a ieșit din comă: A spus „papa” și „tata”

Date:

Copilul de 3 ani care a supravieţuit după ce mama lui i-a aruncat pe el şi pe fratele mai mic de la balconul unui hotel din Botoşani, şi-a revenit miraculos din comă! Săptămâna trecută, băieţelul a fost detubat chiar de ziua lui de naştere. Iar acum se simte din ce în ce mai bine, deşi recuperarea nu va fi deloc uşoară, spun medicii. Tatăl spune că va face tot ce îi stă în putință pentru a-i oferi o viaţă normală.

Cel mai probabil, băiețelul de 3 ani va fi în custodia tatălui. Micuțul, însă, va rămâne o perioadă bună sub stricta supraveghere a medicilor. El va fi transferat către Centrul de recuperare neuromotorie din București.

În prezent, acesta se află la un spital din Iași. Starea lui este ameliorată, respiră singur și reacționează la stimuli. Vorbim despre un miracol, despre emoții foarte puternice, atât pentru familia copilului, cât și pentru medici, care erau rezervați în privința stării sale de sănătate și asta pentru că traumatismul a fost unul extrem de sever.

Tatăl coplului: A zis „papa” și „tata”. Nu mă așteptam, am fost la el, am stat internat cu el câteva zile și a început așa dintr-odată să vorbească, să spună câteva cuvinte.

 

Sursa: observatornews.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Share post:

Abonare newsletter

Popular

Mai multe articole
Recomandate

Prognoză ANM: meteorologii au emis prognoza pentru următoarele patru săptămâni

Temperaturi mai mari decât media, de Crăciun și normale...

Perspective de colaborare cu Aeroportul din Chișinău

O delegație a Aeroportului Iași, condusă de Directorul General...

Jandarmeriţa prinsă cu droguri în poşetă s-a întors la muncă

Femeia jandarm care a fost prinsă cu droguri în...