luni , 18 octombrie 2021 12:43 pm
Iasi booked.net
-1°C

Ministrul Sănătății vine astăzi la Iași! UPDATE

UPDATE ora 12.30 – Ministrul a ajuns la Spitalul de Boli Infecțioase din Iași. Acesta a felicitat-o pe dr. Carmen Diana Cimpoeșu pentru activitatea desfășurată, alături de echipă, împotriva COVID19.

„Astăzi am evaluat, la fața locului, spitalele din Iași, am fost la Neurochirurgie, la Elena Doamna, Cuza, Vodă, la Pneumofiziologie și Boli Infecțioase. Am vrut să văd starea personalului medical, echipamentele, evaluarea pacientului la intrarea în Primiri Urgențe, pacienți aflați la ATI, pacienți covid, cu patologie non-covid. Rămân în continuare la principiul că, atât timp cât avem un personal medical valid, putem da și o activitate medicală de calitate. Suntem în momentul în care trebuie să avem precauție”, a declarat ministrul Tătaru la Iași.

Ministrul spune că un al doilea val de îmbolnăviri cu noul coronavirus ar putea avea loc în octombrie.

„Ne așteptăm la al doilea val de infectări în intervalul octombrie – decembrie, dar ține foarte mult de cum vom trece acest val, pe care îl traversăm acum. Un moment al sărbătorilor pascale gestionat bine, un moment al perioadei 1-3 mai gestionat bine, va însemna o speranță la relaxare.

Avem peste 1300 de cadre medicale infectate. Cele mai multe sunt în Suceava, dar au mai apărut și la Târgu Jiu”.

Ministrul Sănătăţii, Nelu Tătaru, va fi prezent sâmbătă la Spitalul de Boli Infecţioase din Iaşi, după ce în cursul dimineţii a fost în Vaslui, a informat Ministerul Sănătăţii.

 

Recomandări

Tablete interactive utile pentru activitatea didactică

Tabletele școlare și sistemele digitale pentru Centrele de educație online achiziționate de Primăria Municipiului Iași …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *