marți , 24 noiembrie 2020 2:47 am
Iasi booked.net
-1°C

Ministrul Muncii, anunț despre plata alocațiilor pentru copii

Ministrul Muncii a anunțat că alocațiile mărite vor plătite fără nicio zi de întârziere. Violeta Alexandru spune că plățile vor fi făcute începând cu data de 8 august.

Potrivit ministrului Muncii, transferurile sunt deja făcute, banii urmând să fie virați, mai întâi, pe carduri.

”Alocațiile mărite (prima etapă) vor fi plătite fără nicio zi de întârziere. Cupoanele sunt gata, transferurile sunt făcute. La alocații, plățile se fac, mai întâi, pe carduri. Începând cu data de 8 pentru că în primele zile ale lunii autoritățile locale au de transmis o serie de informații.

Ultimele verificări, totul e în grafic.
Las PSD fără un subiect (întârzieri la plata pensiilor și a alocațiilor mărite) din care spera să mai câștige niște puncte în alegeri. Așa gândesc ei, cei din PSD – s-ar fi bucurat să nu reușim să ne încadrăm în termen cu toate procedurile necesare, de la rectificare până la prima plată. Indiferent de impactul asupra oamenilor, ei s-ar fi bucurat dacă aș fi întârziat o zi. 

Cea mai bună armă împotriva PSD-ului căruia nu-i place munca: să ne vedem de treabă. Să avem încredere că #sepoate. Până la urmă, îi facem să nu mai conteze.

Sunt atât de multe lucruri de rezolvat. În curând începe o nouă zi de muncă!”, a scris Violeta Alexandru pe pagina sa de Facebook.

Recomandări

Un medic pediatru ieșean explică care sunt diferențele între răceală și Covid-19 la copii

Medicul pediatru Evelina Moraru, șef de secție la Spitalul pentru Copii Sfânta Maria din Iași, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *