Ministrul Educaţiei a anulat pentru a doua oară întâlnirea cu vlogger-ul Selly.  „Doamna Anisie, nu vă e ruşine? Asta face un lider?

Date:

Așa cum și-a propus, Selly încearcă să schimbe câte ceva în școlile din România. Iar pentru a reuși să facă acest lucru și propunerile lui să fie luate în considerare trebuia să se întâlnească cu Ministrul Educației. Însă pentru a doua oară Monica Anisie a refuzat întâlnirea.

Cei doi trebuiau să discute despre propunerile tânărului privind reformele din învățământul românesc, însă în cele din urmă Monica Anisie a anulat din nou întâlnirea. După ce a confirmat că va participa la dezbaterea cu Selly, vineri la ora 15:00, ministrul Educaţiei s-a răzgândit.

De data aceasta, Monica Anisie a pus refuzul ei pe seama creşterii numărului de cazuri de coronavirus. Astfel, aceasta a anunțat că va trimite în locul ei un secretar de stat.

Vloggerul Selly s-a arătat extrem de dezamăgit de răspunsul primit, mai ales că nu este pentru priam dată când se lovește de un refuz din parte Monicăi Anisie.

Nu vă e doamnă aşa, un pic ruşine să anunţaţi că veniţi şi apoi să ne lăsaţi baltă? Nu e penibil să vă fie frică să vă întâlniţi cu un puşti de 19 ani?„,  a spus  Selly într-un nou videoclip postat pe conturile sale de socializare.

Monica Anisie a mai refuzat și înainte o întâlnire cu Selly

Ministrul Educației nu se află la primul refuz. În trecut aceasta s-a mai arătat dornică de a se întâlni cu vlogger-ul, iar când lucrurile erau aproape să se materializeze a anulat totul.

Pentru prima întâlnire, refuzul Ministrul Educației a venit în contextul în care nu a fost de acord cu termenii propuși de vlogger. Acesta intenționa ca întâlnirea lor să fie transmisă live în mediul online, lucru pe care Monica Anisie l-a refuzat în mod categoric.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Share post:

Abonare newsletter

Popular

Mai multe articole
Recomandate

Pensionarii ieșeni primesc tichete sociale cu ocazia Sărbătorilor de Paști

Cu ocazia Sărbătorilor de Paști pensionarii ieșeni vor primi...

500 de detectoare de fum și monoxid de carbon sunt montate gratuit în județul Iași

Departamentul pentru Situații de Urgență și  Inspectoratul General pentru Situații...

IȘJ Iași organizează o nouă simulare a examenelor naționale în perioada 17-19 aprilie 2024

Simulări ale Evaluării Naționale vor susține și 8.000 de...