luni , 30 noiembrie 2020 3:14 am
Iasi booked.net
-1°C

Mii de țigarete de contrabandă descoperite la frontiera de est

Echipele de control din cadrul Punctelor de Trecere a Frontierei Sculeni şi Oancea au descoperit aproximativ 10.000 ţigarete, pe care doi bărbaţi au încercat să le introducă ilegal în ţară, ascunse în vehiculele pe care le conduceau.

 

^

În Punctul de Trecere a Frontierei Sculeni- I.T.P.F. Iași, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control, pentru a intra în ţară, Eugeniu Ş., cetățean din R. Moldova în vârstă de 32 de ani, conducând un autoturism marca Toyota, înmatriculat în R. Moldova.

În baza unor informaţii deţinute, poliţiştii de frontieră au solicitat inspectorilor vamali efectuarea unui control amănunţit asupra mijlocului de transport astfel a fost descoperită, ascunsă  în bancheta din spate a autoturismului, cantitatea de 4.000 ţigarete, marca Ashima, de proveniență Duty Free.

Conform prevederilor legale, a fost luată măsura reţinerii ţigărilor în valoare de 1.860 lei și sancţionarea contravenţională a bărbatului cu amendă în valoare de 7.000 lei.

În Punctul de Trecere a Frontierei Oancea- I.T.P.F. Iași, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control, pentru a intra în ţară, românul Ion T., în vârstă de 24 de ani, conducând un autoturism marca Mercedes, înmatriculat în Germania.

La controlul de frontiera efectuat asupra mijlocului de transport, echipa comună de control a descoperit, ascunsă în bord şi în bancheta spate a autoturismului, cantitatea totală de 5.600 ţigarete, diferite mărci, de proveniență Ucraina.

Conform prevederilor legale, a fost luată măsura reţinerii ţigărilor, în valoare de 1.273 lei, în vederea confiscării, şi sancţionarea contravenţională a bărbatului cu amendă în valoare de 5.000 lei.

reclama adnow

Recomandări

Arme de contrabandă descoperite la Vama Sculeni!

Echipa comună de control din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Sculeni a descoperit, ascunse …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *