miercuri , 14 aprilie 2021 3:16 pm
Iasi booked.net
-1°C

Mihai Chirica nu exclude o alianță cu PSD în Consiliul Local

Primarul Mihai Chirica nu exclude o alianta cu PSD in Consiliul Local pentru alegerea celui de-al doilea viceprimar al orasului, dupa ce USR-PLUS a anuntat in mai multe randuri ca nu va face majoritate cu liberalii.

Liberalii sunt deschisi pentru o colaborare cu oricare dintre partidele care au reprezentanti in Consiliul Local, inclusiv cu PSD.

Edilul a mai precizat ca Iasul are are deja un viceprimar liberal, insa pentru al doilea viceprimar se poarta in continuare negocieri.

Nu avem inca conturată încă o decizie la viceprimari pentru că trebuie să fie şi o decizie politică. Aceasta aparţine şi celorlalte partide, neavând noi PNL o majoritate clară. Dacă USR, PSD, PMP, împreună sau pe rând sau în diverse fracţiuni consideră că este necesar să facem şi pasul acesta sunt complet deschis. Opţiunea noastră este clară pentru un post de viceprimar. Este vorba despre Daniel Juravle. Dacă vor dori să ne dea şi al doilea post de viceprimar o să îl luăm şi o să îl folosim în slujba oraşului nostru. Dacă vor dori să nominalizeze un viceprimar o să-l acceptăm, Mihai Chirica, primarul Iașului.

In prezent nu exista o majoritate conturata in Consiliul Local Iasi, dupa ce USR-PLUS a anuntat în mai multe randuri ca nu va gira initiativele edilului Mihai Chirica. PNL detine 11 mandate de consilieri, USR 9, PSD 5, iar PMP 2.

Recomandări

4000 de corpuri de iluminat cu LED vor fi montate pe străzile orașului Iași

Primarul Mihai Chirica a spus vineri că a semnat ordinul de începere a actelor de …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *