Mihai Chirica, despre semaformul de la Jumbo: ”Semaforul este util! Până să ajungă acolo, șoferii își descarcă nervii pe acel semafor”

0
193

Traficul din Iași a fost un adevărat coșmar, luni, iar șoferii au stat ore în șir blocați pe mai multe artere importante din Iași.

Unul din punctele roșii a fost și Bulevardul Socola, acolo unde mașinile au zeci de minute în coloană, indiferent de sens. O problemă pe acest bulevard este și semaforul din dreptul Jumbo, care blochează sensul giratoriu din zonă.

Primarul Iașiului, Mihai Chirica, a replicat că semaforul ajută circulația și a anunțat o posibilă decizie radicală în privința supermarketului Jumbo.

”Din perspectiva lor, până ajung acolo, șoferii își descarcă nervii pe acel semafor. Dimpotrivă, la acel semafor, fluxul de pieton care traversa Bulevardul Socola în dreptul supermarketului ducea la blocaje și mai mari.

Așa îi reținem pe o perioadă de timp, după care nu le-am lăsat mai mult de 21 de secunde pentru a traversa. Altfel se bloca și mai mult.

Dar îl avem în monitorizare. Am mai făcut încă vreo 3 scheme de funcționare, cred că până la urmă va trebui să luăm o decizie radicală și cu Jumbo, dar o s-o transmitem în timp”, a declarat primarul Mihai Chirica la Radio HIT.

Sursa: radiohit.ro

Se urgentează lucrările de pe Șoseaua Bucium! Conest: ”Începând de mâine, după ora 10:00, traficul nu va mai fi blocat!”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.