A fost autorizat un proiect cu 18 blocuri în Bucium: prima etapă a unui complex întins pe 11 hectare

Date:

Goland Imobil a obținut o primă autorizație de construirea pentru ridicarea a 18 blocuri în Bucium, pe Fundac Păun, unde investitorul are în proprietate o suprafață totală de 11 hectare, potrivit apix.ro.

Conform planului urbanistic zonal, aprobat anul trecut de consilierii locali, proiectul va cuprinde și 45 de vile, dar autorizația face referire doar la blocuri.

Potrivit actului urbanistic, regimul de înălțime este unul mic: demisol, parter, 2 etaje și un al treilea etaj retras. Trei imobile vor avea câte 19 apartamente, iar celelalte 15 clădiri câte 10 apartamente, rezultând, astfel, un număr totală de 207 de unități locative.

Contrar altor proiecte rezidențiale din Iași, cele mai multe apartamente vor avea 4 camere (126), urmând cele cu 3 camere (48) și cu 2 camere (33). De regulă, ansamblurile de blocuri cuprind în special apartamente cu 1 sau 2 camere.

Locatarii vor beneficia de 415 locuri de parcare, amenajate la nivelul solului. Suprafața desfășurată construită este de aproape 28.000 mp, iar cea utilă de 21.000 mp (fără balcoane).

În ultima planșă urbanistică cunoscută public (aprobată și de Consiliul Local în anul 2022), proiectul cuprindea 45 de vile (demisol, parter și un etaj), 18 blocuri cu regim mic de înălțime (maximum 3 etaje) și clădiri de servicii (școală, alimentație publică și recreere)

Sursa: apix.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Share post:

Abonare newsletter

Popular

Mai multe articole
Recomandate

Prognoză ANM: meteorologii au emis prognoza pentru următoarele patru săptămâni

Temperaturi mai mari decât media, de Crăciun și normale...

Perspective de colaborare cu Aeroportul din Chișinău

O delegație a Aeroportului Iași, condusă de Directorul General...

Jandarmeriţa prinsă cu droguri în poşetă s-a întors la muncă

Femeia jandarm care a fost prinsă cu droguri în...