marți , 30 noiembrie 2021 6:36 pm
Iasi booked.net
-1°C

Mihai Chirica, despre căsătoriile între persoanele de același sex nepermise: „O decizie înțeleaptă a Vaticanului!”

Vaticanul a anunțat ieri că Biserica Catolică nu va binecuvânta căsătoriile între persoanele de același sex. „Consider decizia Sfântului Scaun nu doar un gest de normalitate, ci mai ales un act de curaj.”

Într-o lume în care organizații mai mult ori mai puțin oculte, cărora li se alătură și destule partide politice, atacă cu vehemență valorile creștine pe care s-a întemeiat actuala civilizație, apărarea acestor valori ne dă puterea de a mai crede în ziua de mâine.

Într-o lume în care se dărâmă statuile unor eroi, se falsifică istoria și se rescriu poveștile – pentru a fi pe placul „progresiștilor”! – tradiția și sfintele obiceiuri pot să ne păstreze inima și mintea curate.

Admit că fiecare om trebuie să aibă libertatea de a-și trăi viața așa cum crede de cuviință (este un drept fundamental conferit tocmai de lupta înaintașilor noștri!), dar de acest drept, ca și de altele, haideți să ne bucurăm toți, nu doar unii: mai ales cei care seamănă ură și neîncredere în tot ce s-a construit bun în ultimii două mii de ani!”

Recomandări

24 de autobuze ELECTRICE vor ajunge în Municipiul IAȘI

În cursul zilei de astăzi, 24 noiembrie 2021, Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei a …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *