Doi copii de trei ani, doi copii de 13 ani şi mama acestora au fost scoşi de poliţist şi cei care au sărit în ajutor.

Tatăl copiilor a rămas încarcerat în autoturismul răsturnat.

„Revenind la statistica de mai sus 80/20, vreau să scriu un mesaj direct și mai puțin ortodox celor 80 de procente:

– Bă românule care ai avut bani de un #smartphone jmecher și de ultimă generatie, ce suflet ai tu mai animal biped, să scoți telefonul din buzunar și să filmezi ca o javră, suferința a 2 copii mici în vârsta de 3 ani răniți care se zbat să trăiască?

– Tu dihanie, nu ai copii acasă, nu ai copii în familia ta? Atât te duce capul ăla prost să faci când vezi așa ceva? Ce înseamnă mă filmarea aia pentru tine? Te duci acasă și arăți filmarea cu acei copii prietenilor tăi la fel de retardați ca tine așteptând un soi de confirmare?

– Băi scursură, că altfel nu te pot numi, nu îți doresc răul că nu asta e menirea mea, dar dacă vreodată vei avea nevoie de ajutorul celor din jur, sper din tot sufletul ca cei care vor fi acolo să stea toți cu mâinile pe telefon așa cum ai facut TU!.

Știu că acest mesaj nu va ajunge la acele persoane care s-au aflat ieri acolo și s-au comportat ca niște oameni fără suflet, încurcându-mă pe mine și pe toți cei aflați la fața locului, însă am speranța că situația asta va da de gândit măcar câtorva oameni, câtuși de puțini.

P.S.: cei care aveti un caracter puternic, urmați un curs de prim ajutor, fiți empatici, dați dovadă de stăpânire de sine întrucât sunt șanse ca la un moment dat să a puneți în practică ceea ce ați învățat iar mulțumirea sufletească va fi incredibilă.

Le mulțumesc celor 20 de procente care au fost acolo și au ajutat atât cât au știut și m-au întrebat cum și ce trebuie făcut”, a fost mesajul transmis de poliţist.