sâmbătă , 4 iulie 2020 7:10 am
Iasi booked.net
-1°C

Mesajul poliţistei din Pașcani pentru bărbaţii care se îmbracă precum femeile

Andrada Voicu, o poliţistă din Paşcani, a transmis un mesaj bărbaţilor care poartă blugi mulaţi şi gleznele la vedere.

“Băbăieți, lăsați-ne pe noi, femeile, să purtăm tricouri&bluze scurte și mulate. Că vi se vede burta când ridicați mâinile și vă ies nădragii la șale când vă aplecați.
Lăsați-ne tot pe noi să purtăm blugi mulați. Pentru că așa se cuvine. Sau măcar dacă o faceți, asigurați-vă de faptul că nu-s atât de mulați încât să vi se vadă momițele prin ei, pentru că nu-i frumos și nici de bun-simț.

Lăsați-ne pe noi să mergem cu gleznele la vedere, pentru că ăsta e un semn al feminității. Poți spune despre o femeie că are glezne frumoase. Despre un bărbat care umblă cu gleznele goale și fără șosete în pantofi, nu poți spune același lucru.

Lăsați-ne tot pe noi să ne epilăm definitiv și să ne dăm cu ulei cu particule sclipitoare pe picioare înainte să ieșim din casă. Pentru că, la fel, este o chestie a noastră, a femeilor. Iar un bărbat cu picioarele perfect epilate și unse cu ulei strălucitor, dă de bănuit.

Lăsați-ne, vă rugăm, plăcile și ondulatoarele de păr, pentru că sunt ale noastre. Fiți bărbați, tată!”, a scris Andrada Voicu pe Facebook.

Ce părere aveți?

loading...

Recomandări

Papa Francisc ne îndeamnă ”să întindem mâna către cei săraci”

Papa Francisc a îndemnat umanitatea, într-un mesaj publicat sâmbătă, să ”întindă mâna către cei săraci”, …

One comment

  1. Frustrare personală?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *