marți , 21 septembrie 2021 4:38 am
Iasi booked.net
-1°C

Mesajul lui Sorin Câmpeanu cu ocazia zilei de 1 iunie

Sorin Cîmpeanu, ministrul Educației, a transmis un mesaj cu ocazia Zilei de 1 iunie. Acesta i-a felicitat pentru că au dat dovadă de o capacitate de înțelegere și adaptare, mai mare decât cea a adulților.

Astăzi, ministrul Sorin Cîmpeanu le-a spus celor mici că inteligența lor emoțională și capacitatea de adaptare la această perioadă dificilă de pandemie le-au depășit pe cele ale generațiile mature. De asemenea, ministrul le-a trimis mesaje de încurajare copiilor: „Vom depăși aceste grele încercări și veți performa surprinzător, în ciuda greutăților”.

Știu că înțelegeți mai mult decât vreți să ne lăsați impresia, pentru că ați fost uneori mai atenți și mai solidari decât adulții! Felul în care voi ați răspuns provocărilor acestei pandemii ne-a arătat tuturor că inteligența voastră emoțională și capacitatea voastră de adaptare sunt superioare nouă, generațiilor mature. Sper să vă păstrați forța și încrederea că împreună: copii, părinți și bunici – vom depăși aceste grele încercări și că veți performa surprinzător, în ciuda greutăților”, a precizat Sorin Cîmpeanu.

Recomandări

Accident rutier în Spătărești

Accident rutier între două autoturisme pe raza localității Spătărești. Au fost implicate 8 persoane dintre …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *