marți , 7 iulie 2020 3:09 pm
Iasi booked.net
-1°C

Mesajul lui Raed Arafat: Vă rog, în continuare, să respectați regulile și să aveți grijă. Regretul vine prea târziu și cu costuri mari

Raed Arafat atrage în continuare atenția asupra riscului de îmbolnăvire. Șeful DSU spune că criza sanitară continuă, iar numărul celor care se îmbolnăvesc și a celor care mor din cauza coronavirusului încă nu scade în România. „Vă rog, în continuare, să respectați regulile și să aveți grijă”, spune Arafat.

Raed Arafat: Pentru cei care pun la îndoială încă faptul că infecția cu COVID-19 continuă, iar cifrele nu sunt în scădere. Iată ce s-a întâmplat în ultimele 4 zile: Luni – 349 de cazuri noi, Marți – 325 de cazuri noi, Miercuri – 270 de cazuri noi, azi, Joi – 392 de cazuri noi.

Până acum, din păcate, am depășit 850 de decese.

Pe plan mondial, până acum s-au confirmat 3.846.226 de persoane infectate și au decedat, din pacate, 265.873 de persoane, iar pandemia este doar la începutul ei. De aceea solicităm în continuare oamenilor să aibă grijă, să aibă răbdare, să fie înțelepși, și să respecte în continuare regulile de distanțare, indiferent cât de greu le este și indiferent ce păreri sau „trăzneli” citim pe rețelele de socializare, sau ascultăm în spațiul public.

Am ajuns la o fază încât nu mai avem răbdare să terminăm ce am început cu bine, și ni se induce în continuare ideea că nu ar mai fi nevoie de măsuri și ideea că totul este bine și că măsurile care au fost luate ar fi fost nejustificate și incorecte, informează digi24.ro.

Unii chiar încearcă să convingă populația că boala nu ar exista și că totul ar fi o invenție și o conspirație, însă mă întreb dacă vreunul dintre aceștia se va simți pentru un moment responsabil pentru îmbolnavirea sau decesul unei persoane care a luat de bune datele false și manupulative răspandite de acesta.

Eu vă rog, în continuare, să respectați regulile și să aveți grijă, indiferent ce vi se spune, pentru că regretul vine prea târziu și cu costuri care pot fi foarte mari!

loading...

Recomandări

Pub-urile și restaurantele din Marea Britanie s-au redeschis

Marea Britanie a anulat restricțiile pentru restaurantele și pub-urile din orașe, după trei luni de suspendare …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *