Mesajul de Paște al președintelui Klaus Iohannis

Date:

Președintele Klaus Iohannis a transmis ieri un mesaj cu ocazia sărbătorilor pascale.

Dragi români, ne regăsim în taina sfântă a celei mai mari sărbători creștine, o celebrare a vieții și a speranței. Miracolul Învierii ne aduce mereu împreună, fie că ne aflăm pe meleagurile natale sau peste hotare. Și în acest an credința ne rămâne la fel de puternică chiar dacă nu putem fi încă alături de toți cei dragi din cauza pandemiei de COVID-19 care continuă să afecteze întreaga lume”, spune Klaus Iohannis.

Președintele a mulțumit tuturor pentru “uriașul efort național destinat protejării sănătății” și a adăugat că doar împreună, “cu răbdare și tărie sufletească”, “ne vom recăpăta normalitatea care ne-a lipsit atât de mult”.

Vă mulțumesc tuturor pentru uriașul efort național destinat protejării sănătății noastre. Responsabilitatea celor care respectă măsurile de protecție împotriva răspândirii virusului, dedicarea și sacrificiile celor care luptă în prima linie pentru a-și salva semenii, munca tuturor celor care fac societatea să funcționeze, toate acestea stau mărturie că forța națiunii noastre este de nezdruncinat. Împreună, cu răbdare și tărie sufletească, vom depăși această teribilă perioadă și ne vom recăpăta normalitatea care ne-a lipsit atât de mult”, a afirmat Iohannis.

Vă urez tuturor ca Sfintele Paști să vă aducă sănătate și pace în suflete. Hristos a înviat!”, a mai spus președintele Klaus Iohannis.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Share post:

Abonare newsletter

Popular

Mai multe articole
Recomandate

Piața Producătorilor LOCALI din Zona Metropolitană IAȘI (1 – 2 octombrie)

Asociația de Dezvoltare Intercomunitară Zona Metropolitană Iași (ADI ZMI)...

Parlamentul a votat creșterea SALARIILOR primarilor și președinților de CJ

Plenul Camerei Deputaților a adoptat, marți, în calitate de...

Îi cunoașteți? Acești doi TINERI implicaţi într-un caz de tâlhărie sunt căutați de poliţiştii IEȘENI

Îi cunoașteți? Acești doi tineri implicaţi într-un caz de...

Pasajul SOCOLA urmează să intre în REABILITARE

Pe ordinea de zi a ședinței de Consiliu Local...