Mesajul de Paște al președintelui Klaus Iohannis

Date:

Președintele Klaus Iohannis a transmis ieri un mesaj cu ocazia sărbătorilor pascale.

Dragi români, ne regăsim în taina sfântă a celei mai mari sărbători creștine, o celebrare a vieții și a speranței. Miracolul Învierii ne aduce mereu împreună, fie că ne aflăm pe meleagurile natale sau peste hotare. Și în acest an credința ne rămâne la fel de puternică chiar dacă nu putem fi încă alături de toți cei dragi din cauza pandemiei de COVID-19 care continuă să afecteze întreaga lume”, spune Klaus Iohannis.

Președintele a mulțumit tuturor pentru “uriașul efort național destinat protejării sănătății” și a adăugat că doar împreună, “cu răbdare și tărie sufletească”, “ne vom recăpăta normalitatea care ne-a lipsit atât de mult”.

Vă mulțumesc tuturor pentru uriașul efort național destinat protejării sănătății noastre. Responsabilitatea celor care respectă măsurile de protecție împotriva răspândirii virusului, dedicarea și sacrificiile celor care luptă în prima linie pentru a-și salva semenii, munca tuturor celor care fac societatea să funcționeze, toate acestea stau mărturie că forța națiunii noastre este de nezdruncinat. Împreună, cu răbdare și tărie sufletească, vom depăși această teribilă perioadă și ne vom recăpăta normalitatea care ne-a lipsit atât de mult”, a afirmat Iohannis.

Vă urez tuturor ca Sfintele Paști să vă aducă sănătate și pace în suflete. Hristos a înviat!”, a mai spus președintele Klaus Iohannis.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Share post:

Abonare newsletter

Popular

Mai multe articole
Recomandate

Horia Constantinescu, şeful ANPC, răspuns la acuzaţiile lui Pescobar: ”Nu culoarea politcă a adus peste 136 de kilograme de produse în afara datei limită!”

Horia Constantinescu, şeful Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor (ANPC),...

Noi investiții pentru turismul balnear, la Iași

Pacienții care vin pentru tratament în Stațiunea Nicolina au...

Peek & Cloppenburg va deschide un flagship store, pe 26 octombrie, în ansamblul mixed-use Palas Iași

Palas Iași își completează portofoliul de branduri de modă...

Calitatea aerului în Județul Iași în luna august 2023

În luna august 2023, monitorizarea calității aerului de către...