joi , 15 aprilie 2021 7:43 am
Iasi booked.net
-1°C

Mercedes căutat de autorităţile din Marea Britanie, descoperit de polițiștii de frontieră ieşeni (FOTO)

Polițiștii de frontieră ieșeni au oprit în trafic un tânăr din judeţul Vaslui care conducea un autoturism marca Mercedes Benz C220, în valoare de 69.000 de lei, ce figura ca fiind căutat de autorităţile din Marea Britanie.

Poliţiştii de frontieră din cadrul Inspectoratului Teritorial al Poliției de Frontieră Iași – Serviciul Prevenirea şi Combaterea Migraţiei Ilegale şi a Infracţionalităţii Transfrontaliere au desfășurat, pe raza municipiului Vaslui, o acţiune specifică pe linia combaterii traficului internaţional cu auto furate. Aceştia au identificat în trafic un autoturism marca Mercedes Benz C220, condus de cetățeanul român Ștefan C., în vârstă de 31 de ani, domiciliat pe raza judeţului Vaslui.

Existând suspiciuni cu privire la provenienta mașinii, poliţiştii de frontieră au efectuat verificări suplimentare și au constatat că autoturismul figura ca fiind bun căutat pentru confiscare, alertă introdusă de către autorităţile din Marea Britanie la data de 19.03.2018.

Cu privire la cele constatate, bărbatul a declarat că a cumpărat autoturismul în sistem leasing din Marea Britanie şi nu avea cunoştinţă că acesta este căutat de autorităţile britanice.

Autoturismul, în valoare de 69.000 lei, a fost reţinut la sediul poliției de frontieră, iar în cauză se efectuează cercetări în cauză sub aspectul săvârşirii infracţiunii de abuz de încredere.

Recomandări

Orașul Iași trece la scenariul galben

Municipiul Iași va trece în scenariul galben, cu o rată de infectare raportată azi de …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *