joi , 2 decembrie 2021 10:36 am
Iasi booked.net
-1°C

Mega Image continuă extinderea la Iași: încă 3 magazine

Retailerul belgiano-olandez Mega Image continuă extinderea la Iaşi cu un nou magazin autorizat pe bld. Nicolae Iorga (vizavi de Gara Internaţională, la fostul BCR). În pregătire se află alte două: unul pe bld. Independenţei (în staţia de autobuz Bucegi) şi pe bld. Dacia (la blocul SC1).

Conform apix.ro, începând din toamna anului trecute, Mega Image a demarat amenajarea mai multor magazine, zonele vizate fiind Păcurari, Copou, Centru și Nicolina.

Mega Image este un lanț de supermarketuri si magazine de proximitate din România, fondat în București în 1995. În anul 2000, Mega Image a fost cumpărată de grupul belgian Delhaize Group.

„Mega Image este cel mai mare lant de supermarketuri din Romania cu peste 9000 de angajati si cu o retea care cuprinde in prezent peste 500 de magazine in Bucuresti, Constanta, Ploiesti, Brasov, Targoviste si alte orase din tara. Parte din grupul international Ahold Delhaize, Mega Image se afla in continua expansiune. In 2015 Mega Image a sarbatorit 20 de ani de la lansarea primului magazin in Romania. Conceptul Shop&Go a fost lansat pe piata din Romania in anul 2010, ajungand in prezent la peste 250 magazine. Magazinele Shop&Go vin in intampinarea clientilor care doresc sa-si faca cumparaturile rapid, aproape de casa”, se arată pe site-ul oficial al companiei.

Recomandări

Atenționare COD GALBEN de vânt și ninsori și COD PORTOCALIU de viscol în Moldova

INFORMARE METEOROLOGICĂ Interval de valabilitate: 30 noiembrie, ora 10 – 01 decembrie, ora 20 Fenomene …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *