luni , 17 ianuarie 2022 1:33 am
Iasi booked.net
-1°C

Medicul Răzvan Constantinescu, atacat într-un magazin: “Nu-l serviți pe boul ăsta dacă nu are mască! Și mai e și medic!”

Doctorul Răzvan Constantinescu, gastroenterolog  la Iași,  a povestit, sâmbătă seara, într-o  postare  pe  Facebook, un episod incredibil, în care a fost atacat  verbal într-un  magazin, unde   un  individ a  început  să  urle la vânzătoare să  nu-l  servească.

Totul a  pornit, se pare, de  la  faptul că, la  debutul  pandemiei COVID,   medicul  s-a oferit voluntar să se infecteze cu SARS-CoV-2, informează newsmaker.ro.

„ZÂMBETUL E O ARMĂ REDUTABILĂ
Suntem în sesiune. Ieșisem de la examen și cumpăram pâine de la magazinul meu preferat din cartier. Eram elegant, cu costum negru și cravată roșie.
La un moment dat, a năvălit unul în magazin (mă zărise încă de când intrasem), răcnind: ”Nu-l serviți pe boul ăsta dacă nu are mască! Și mai e și medic! Și face campanie împotriva virusului la TV!”
Mă gândeam că-l adun de pe jos dacă-i trăznesc una. Am renunțat și am zâmbit. Vânzătoarele au fost foarte încântate.
Lumea este alienată, iar această alienare nu este întâmplătoare, e una programatică.”, povestește Răzvan Constantinescu.

La începutul  pandemiei COVID,  medicul Constantinescu a  declarat  public că se  oferă voluntar  să fie  infectat  cu  virusul.

„GRIPA PENTRU PROȘTII ISTERIZAȚI

Ca să-i lămuresc pe imbecilii care umblă cu chiloțeii pe nas prin aeroporturi, mă ofer voluntar să mă infectez cu virusul vieții. Să vadă și ei un medic nevaccinat ”antigripal” (o tâmpenie, având în vedere polimorfismul virusurilor gripale) care nu moare, frate, deși ”a susținut ciuma roșie” (!)

Prostovănimea lumii în care trăim nu pricepe nimic, se comportă ca o turmă, de aceea este ușor de manipulat. Ea nu poate înțelege că astfel de virusuri nu prezintă pericol vital decât pentru categoriile cu risc maxim: cirotici, neoplazici, vârste extreme, pacienți cu insuficiență cardiacă severă, BPOC, imunodeprimați (aș adăuga eu, și cei care s-au vaccinat aiurea pentru orice prostie). Generația ”i-phone” poartă barbă și glezne goale, mască de pânză pe facies, urlă că vrea nu știu ce țară ca afară, iese la proteste în mod ovin, se vaccinează în draci ca să-și facă rost de vreo leucemie și apoi se plânge că statul nu face nimic pentru ei, nu îi pune biberonul.

Mortalitatea gripei ”Covid-19” este de 2,4%, comparativ cu 2,1% cât a fost cea a epidemiei de gripă din 2018. Și atunci de ce vă isterizați, glezno-barbișoanelor?”, spunea, în februarie 2020, Răzvan Constantinescu.

Recomandări

Noi scenarii de începe a școlilor

Ioana Mihăilă a spus în cadrul unei conferinţe de presă faptul că masca va rămâne …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *