miercuri , 19 ianuarie 2022 12:56 am
Iasi booked.net
-1°C

Medicii, tratați rapid și eficient la o bancă cunoscută din Iași

Din această lună, BRD Iași își primește clienții medici într-un spațiu special și cu o ofertă dedicată acestui segment de clientelă. 

Sucursala Iași a BRD, din strada Anastasie Panu nr. 32 A, are, din această lună, un nou spațiu dedicat în care medicii vor intra în contact cu consilierii dedicați sectorului medical pentru a-și derula operațiunile și a primi consultanță personalizată.

Segmentul bancar ”BRD Expert Medical” regrupează sub o viziune dedicată produsele și serviciile destinate medicilor, indiferent de forma de organizare – PFA sau companii cu cifra de afaceri mai mică de 1 milion EUR: pachete de cont curent, finanțarea investițiilor și a activității zilnice, asigurări și economisire.

În situația în care își doresc să-și modernizeze cabinetul, să-l extindă sau să‑și cumpere echipament medical de ultimă generație, medicii au, de asemenea, la dispoziție oferta BRD de finanțarea investițiilor, care cuprinde credite din oferta proprie, dar și finanțări acordate prin intermediul programului IMM Invest, precum și prin leasing.

Desigur, clienții medici pot avea acces și la produse și servicii destinate finanțării activității zilnice: linii de credit, capital de lucru, scrisori de garanție, descoperit de cont pe carduri business sau carduri de credit business.

Puteți afla toate detaliile fie vizitând spațiul dedicat medicilor deschis în Sucursala BRD Iași, strada Anastasie Panu nr. 32 A, fie pe site-ul BRD,  la adresa www.brd.ro/ExpertMedical.

Recomandări

Câte locuri oferă la buget principalele universități din Iaşi

Ieri absolvenții clasei a douăsprezecea vor afla primele rezultate la examenul de Bacalaureat. Majoritatea își …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *