marți , 7 decembrie 2021 8:32 am
Iasi booked.net
-1°C

Medicii din Iași salvează vieți

Nicoleta Niculescu, o femeie din Câmpulung Moldovenesc, în vârstă de 48 de ani, a primit o nouă șansă la viață. Aceasta a fost operată pe creier de o tumoră cerebrală de 5,5 cm.

Pacienta spune că nu spera că își va mai putea vedea propriul copil.

Nu am crezut că mai văd vreodată lumina zilei și nu am crezut că îmi mai văd copilul. M-am speriat în primul rând că nu mă consider așa bătrână, am abia 48 de ani. În al doilea rând m-am gândit că am o fetiță de 18 ani care are nevoie acum de ajutorul mamei, în clasa a XII-a. Când a spus domul doctor problema pe care o am și dacă vreau să mă opereze, am spus că asta e șansa mea. Să le dea Dumnezeu sănătate. Când am auzit că vor să mă opereze, am zis că e șansa mea să mai văd lumina zilei. Dacă nu erau condiții în spital nu cred că mai aveam o șansă la viață”, a declarat pacienta Nicoleta Niculescu.

Nicoleta a fost afectată extrem de mult din cauza tumorii cerebrale. Aceasta nu mai putea vorbi, articula cuvintele, concentra. Era confunză şi nu putea sta în picioare. Echipa de medici de la Spitalul Clinic de Urgenţă „Prof. Dr. Nicolae Oblu” Iaşi a reușit să o salveze.

Recomandări

Împreună donăm viață

Sub îndemnul „Împreună donăm viață”, sute de ieșeni s-au alăturat campaniei demarate de United Business …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *