luni , 19 aprilie 2021 4:30 pm
Iasi booked.net
-1°C

Medic scos cu poliția din sala de operație. Ce a făcut (VIDEO)

Un medic craiovean a fost scos cu poliția dintr-o sală de operații a Spitalului Județean de Urgență (SJU) Craiova, după ce s-a certat cu mai mulți colegi din cadrul Secției de Urologie a unității medicale.

Potrivit polițiștilor doljeni, mai multe cadre medicale ale Spitalului Județean de Urgență Craiova au sunat, luni, la 112 și au reclamat că sunt agresate verbal de medicul urolog Liviu Mugur Riza.

„Polițiștii din cadrul Secției 2 Poliție Craiova au fost sesizați prin SNUAU 112 că un medic din cadrul unui spital din localitate are o atitudine nepotrivită față de colegii săi, în sensul că îi jignește și îi impiedică pe aceștia să își desfășoare activitatea în bune condiții. Polițiștii au ajuns la fața locului, au intervenit pentru detensionarea situației și, în urma declarațiilor obținute de la martori și de la alte persoane implicate în eveniment, au luat măsura sancționării contravenționale cu amendă în cuantum de 3.000 lei față de medicul reclamat”, a declarat Mihaela Gîrd, din cadrul biroului de presă al IPJ Dolj.

Ca să scape de polițiști, urologul a intrat într-o sală de operație de la etajul 7 al unității medicale, refuzând să părăsească încăperea. În cele din urmă, oamenii legii au pătruns în sala de operație și au discutat cu medicul reclamat.

Medicul Liviu Mugur Riza nu este la primul scandal de acest gen în unitatea medicală. Mai mult, pe profilul acestuia de pe Facebook apar mai multe postări jignitoare la adresa unor colegi din unitatea medicală, dar și a managerului SJU Craiova.

 

Sursa: Libertatea

Recomandări

Un bărbat din Vaslui a furat 220 000 lei de la o companie

Duminică polițiștii din Vaslui au fost anunțați despre furtul a peste 220.000 lei, care a …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *