luni , 29 noiembrie 2021 2:04 am
Iasi booked.net
-1°C

Meci de gală duminică în Copou! CSM Poli Iași dispută ultima partidă din acest sezon împotriva celor de la CSU Craiova

CSM Poli Iaşi se desparte în acest sezon de suporteri, duminică, cu un meci de gală. În Copou urcă CSU Craiova, finalista Cupei României şi una dintre echipele cu cel mai spectaculos fotbal prestat în această ediţie de campionat. Dacă pentru oaspeţi meciul are o miză – locul 3, gazdele joacă doar pentru onoare, propriul blazon, suporteri şi nu în ultimul rând prima de victorie promisă de sponsorul Cotnari, scrie prosport.ro

Şi cum ultima impresie contează de cele mai multe ori, ieşenii îşi doresc să se despartă în acest sezon de suporteri cu o victorie, mai cu seamă că în actuala stagiune au suferit trei eşecuri în tot atâtea partide în faţa Craiovei.

Meciul se va disputa duminică începând cu ora 20:45. 

Jucătorii pleacă în vacanţă cu banii la zi

Transferul lui Kamer Qaka la FCSB a a însemnat o importantă gură de oxigen pentru clubul din Copou, care în ultimele 7-8 luni s-a descurcat doar din împrumuturi şi cu banii din drepturile de televizare. Cu cei aproximativ 300.000 de euro rămaşi din suma de transfer (25 la sută din cei 375.000 de euro vor fi direcţionaţi către impresarii care l-au adus liber de contract în Copou pe Qaka), oficialii clubului vor plăti salariile către jucători şi vor achita o parte din datoriile presante.

„Până cel târziu luni vor intra în cont banii pentru transferul lui Qaka, iar cu această sumă le vom achita salariile restante la jucători, pe două luni, plus alte datorii care ne presează. Cantonamentul şi alte datorii la stat le vom plăti cu banii care vor intra în luna iunie din drepturile de televizare, aproximativ 900.000 de euro”, a precizat Ambrosie.

Recomandări

Roata panoramică a fost montată la Iași

În centrul orașului, lângă primărie, Teatrul Național și mitropolie, municipalitatea a instalat o roată înaltă …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *