joi , 2 decembrie 2021 9:55 am
Iasi booked.net
-1°C

Măsuri de relaxare valabile de astăzi

Începând cu data de 1 iulie, autoritățile pun în aplicare un nou set de măsuri de relaxare, după cele din 15 mai și 1 iunie.

Potrivit premierului Florin Cîțu, de astăzi se vor putea desfășura evenimente în aer liber cu peste 2500 de persoane, însă cu două condiții.

”Se permite organizarea evenimentelor desfășurate în aer liber cu participarea unui număr mai mare de 2.500 de spectatori cu asigurarea unei suprafețe de 1 metru pătrat pentru fiecare persoană. Persoanele trebuie să fie vaccinate și să poarte mască. Se permite un număr mai mare, 300 de persoane cu 2 metri pătrați pentru fiecare, și vaccinare. Tot la acest capitol, activitatea operatorilor economici este extinsă până la ora 2, deci 5 dimineața – 2 dimineața. Activitatea din cluburi baruri și discoteci este permisă până la 70% din capacitate”, afirmă prim-ministrul.

Raed Arafat, Șeful Departamentului pentru Situații de Urgență, a precizat acum câteva zile, că, începând cu data de 1 iulie, numărul persoanelor care pot participa la evenimente private – nunți, botezuri – a fost mărit la maximum 150 în exterior sau 100 în interior.

Recomandări

Măsuri luate de polițiștii ieșeni în minivacanță

În perioada 27 noiembrie – 1 Decembrie, polițiștii ieșeni, alături de celelalte structuri ale Ministerului …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *