marți , 15 iunie 2021 4:02 pm
Iasi booked.net
-1°C

MasterChef în Iași

MasterChef la Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară „Ion Ionescu de la Brad” din Iași!

Facultatea de Ingineria Resurselor Animale și Alimentare organizează alături de Asociația Culturală Euro Est Alternativ România și Asociația Profesională Euro-Toques România concursul „Gătește sănătos și simplu” astăzi, 15 mai 2021, ora 10:00, la sediul facultății. Mai mult, facultatea va desfășura și concursul „Identificare și atestare de produse tradiționale din Moldova” în intervalul 5 aprilie – 22 mai 2021.

Astfel, organizatorii arată că scopul unor asemenea momente este tocmai acela de a promova o viață sănătoasă.

La expirarea timpului de lucru, produsele vor fi jurizate de chefi cu experiență în domeniu și de la restaurante celebre din Iași precum: Gigi Fedeleș, Adrian Lucian Șipoteanu, Ioan Răileanu David, Romeo Lucian Smith, după criterii anunțate și prezentate în Regulamentul concursului. Echipele câștigătoare vor primi premii și diplome.

Facultatea de Ingineria Resurselor Animale și Alimentare de la USAMV Iași va desfășura și concursul de „Identificare și atestare de produse tradiționale din Moldova”. Partener este Direcția pentru Agricultură Județeană Iași. Concursul se desfășoară în perioada 5 aprilie – 22 mai 2021. La concurs pot participa elevi și studenți din România și din regiunile istorice, individual sau în echipă, coordonați de un cadru didactic. Produsul trebuie să fie original, să fie fabricat din materii prime locale, să nu conțină aditivi alimentari, să fie realizat după o rețetă tradițională și după un procedeu tehnologic tradițional.

Recomandări

Competiție de gătit la USAMV Iași

Competiție de gătit organizată pentru studenții de la USAMV din Iași. Concursul a avut ca …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *