marți , 14 iulie 2020 6:11 pm
Iasi booked.net
-1°C

Mașină furată, identificată de un polițist ieșean aflat în timpul liber

Sursa Facebook Atenție Poliția Iași. Ieri, 29 iunie, în jurul orei 17, agentul principal de poliție Ionuț Pușcașu, aflat în timpul liber, se deplasa cu autoturismul personal către municipiul Iași, când din sens opus a observat un autoturism despre care ştia că figura ca fiind sustras în urmă cu puţin timp.

Polițistul care tocmai își încheiase serviciul, a întors autoturismul şi a procedat la urmărirea autovehiculului în cauză, anunţând dispeceratul Poliţiei Municipiului Iaşi, pentru oprirea autoturismului și identificarea conducătorului auto de către un echipaj cu o autospecială de poliţie.

Cel mai apropiat echipaj de poliţie s-a deplasat imediat la locul indicat de colegul lor, identificând autoturismul și conducătorul auto, un bărbat de 34 de ani, din comuna Voinești.

De precizat este faptul că bărbatul ar fi găsit autoturismul neasigurat şi cu cheia în contact, în faţa locuinţei proprietarului.

În urma investigaţiilor efectuate s-a constatat faptul că bărbatul are suspendat dreptul de a conduce vehicule pe drumurile publice.

În baza probatoriului administrat în cauză, bărbatul cercetat pentru furt, furt în scop de folosință și conducerea unui vehicul fără permis de conducere a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore, fiind introdus în Arestul I.P.J. Iași, urmând ca la data de 30 iunie a.c. să fie prezentat, cu propuneri legale, Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași.

Agentul principal de poliție Ionuț Pușcașu este absolvent al Școlii de Agenți de Poliție „Vasile Lascăr” Câmpina, promoția 2013, iar din anul 2018 își desfășoară activitatea în cadrul Postului de Poliție Miroslava.

loading...

Recomandări

Medic din Italia, lovit cu pumnii şi picioarele de un român nemulţumit de tratamentul primit

Un medic din Bologna, Italia, a fost bătut de un român în vârstă de 40 …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *