luni , 21 iunie 2021 3:21 am
Iasi booked.net
-1°C

Mărturisire tulburătoare a unui adolescent, după ce a ucis o fetiţă de doar 6 ani

Un adolescent de 16 ani din Marea Britanie a făcut o mărturisire tulburătoare, cu puțin timp înainte de a fi condamnat la 27 de ani de închisoare, pentru uciderea unei fetițe. „M-am gândit doar cum să o omor, după ce am văzut-o”, a spus el.

Tot ce și-a dorit a fost să o omoare pe micuta Alesha MacPhail, de doar șase ani, atunci când a intrat în casa ei și a văzut-o dormind, a declarat ucigașul Aaron Campbell, anticipând o sentință dură. Adolescentul, pasionat de matematică și fizică, a comis oribila crimă după o petrecere în propria locuință, la care invitase 15 prieteni pe Snapchat. Imediat după miezul nopții, pe data de 2 iulie 2018, tânărul a urcat în mansarda clădirii pentru a căuta canabis, acolo unde se aflau Alesha, o copilă de doar șase ani, și tatăl ei, Rab MacPhail, în vârstă de 26 de ani. După ce a găsit-o pe copilă dormind, adolescentul a pus la cale un plan diabolic. A luat-o din pat, spunându-i că este un prieten de-al tatălui și trebuie să o ducă acasă, și chiar a învelit-o, pentru a nu-i fi frig. Câteva clipe mai târziu, a batjocorit-o și i-a luat viața, după care și-a aruncat hainele pline de sânge în mare. Amețită de somn, fetița nu a știut nicio clipă ce o așteaptă. Detaliile înfiorătoare au ieșit la iveală pe 21 martie, atunci când Campbell a fost condamnat la peste un sfert de secol de pușcărie, de către Înalta Curte din Glasgow. „Dacă eram cu un an mai tânăr nu cred că aș fi făcut asta. M-am gândit doar cum să o omor, după ce am văzut-o„, a precizat el într-o declarație, citată în timpul procesului de judecătorul Lord Matthews. dolescentul era „entuziasmat de viol” și „satisfăcut” de crimă, catalogând-o drept „o oportunitate de moment”.

Crud, rău și periculos„, a fost concluzia magistratului.

Imediat după sentință, în timp ce era condus după gratii, mama copilei a cedat. „Ești un mic șobolan dezgustător„, a țipat femeia, scrie observator.tv

Recomandări

Crimă pentru un loc de parcare în Iași

O ceartă cauzată de o neînțelegere cu privire la un loc de parcare de pe …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *