luni , 6 decembrie 2021 8:36 pm
Iasi booked.net
-1°C

Mărturia băiețelului de 3 ani care a supraviețuit în pădure. Spune că l-a protejat un urs

Casey Hathaway, un băiețel din Carolina de Nord care a supraviețuit în pădure timp de două zile, la temperaturi sub zero grade, le-a povestit polițiștilor că a fost ajutat de un urs prietenos care a stat alături de el tot timpul.

Băiețelul de trei ani a fost găsit joi noaptea în pădure, plângând, după două zile de căutări. El le-a spus polițiștilor și familiei că „a avut un prieten un pădure – un urs care a stat cu el tot timpul”, potrivit șerifului Chip Hughes, citat de The Guardian.

„Spune că ursul a stat cu el în cele două zile. Dumnezeu i-a trimis un preten să îl apere. Dumnezeu este bun. Se întâmplă și miracole”, a scris mătușa lui Casey pe Facebook.

Reprezentantul poliției a mai precizat că băiețelul a dispărut din curtea bunicii, în timp ce se juca cu alți doi copii. Când aceștia au intrat în casă, copilul nu i-a urmat. Întrucât temperaturile au scăzut la -6 grade Celsius, autoritățile au pornit o amplă operațiune de salvare, cu elicoptere, scafandri și sute de voluntari, însă joi vremea s-a schimbat brusc, iar autoritățile le-au sugerat vountarilor să stea în case.

sursa

Recomandări

Un urs a apărut în zona Bicaz Chei. A fost trimis mesaj RO ALERT

Prezența unui urs a fost semnalată din nou în această seară in localitatea Bicaz Chei, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *