miercuri , 19 ianuarie 2022 1:40 am
Iasi booked.net
-1°C

Marius Bodea: „Blocajul de azi din Consiliul Local este consecința unei răfuieli între găști toxice pesediste”

Atac virulent al deputatului liberal Marius Bodea, după blocajul fără precedent din Consiliul Local Iași. Parlamentarul acuză atât PSD, cât și pe primarul Mihai Chirica de criza politică care afectează grav întreaga comunitate.

 

„Din păcate, Iașul are în fruntea sa un primar care a luat-o razna. Faptul că s-a autointitulat urmașul Doinei Cornea însemnă întinarea memoriei celei care a fost un simbol a luptei anti-comunismului, dar și faptul că domnul Chirica „a luat-o pe ulei”, arată Marius Bodea într-o declarație de presă.

„Nu sunteți credibil, domnule Mihai Chirica, să vă auto-proclamați „anti-pesedist” și ”anti-comunist”, în condițiile în care aveți același comportament precum pesediștii și comuniștii: aroganță, dispreț față de valorile democratice, urmărirea propriului interes în dauna interesului public, coabitarea cu rețele mafiote și corupte.

Blocajul de azi din Consiliul Local este consecința unei răfuieli între găști toxice pesediste, una condusă de Maricel Popa, alta de Mihai Chirica.

Partidul Social-Democrat (PSD) și Mihai Chirica sunt imaginea stagnării și a corupției la nivel local. Războiul lor nu este pentru binele public, ci pentru interesul rețelelor de interese pe care le slujesc. Nu poate fi înlocuit un rău (PSD), cu un alt rău (Mihai Chirica). Trebuie schimbat complet acest sistem clientelar și corupt care s-a înstăpânit în Primăria Iași de 28 ani. Mihai Chirica este rezultatul acestui sistem păgubos și, vremelnic, îl patronează. El nu vrea schimbare, ci putere pentru a perpetua rețelele de influență și corupție.

Dacă Mihai Chirica este atât de curajos pe cât pretinde, să își dea demisia din funcția de primar!

Acum avem cocoțat în fruntea Primărie, ca o codoașă bătrână, un ipocrit.”, mai spune deputatul Marius Bodea, Președintele Biroului Politic Local PNL Iași.

Recomandări

Război în USR+ IAȘI! Un apropiat al deputatei COSETTE i-a dat afara pe deputatul Havârneanu și pe senatorul BODEA de pe grupurile interne ale PARTIDULUI

Deputatul Filip Havârneanu a fost suspendat de pe grupurile interne de comunicare, de către Nicolae …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *