luni , 30 noiembrie 2020 3:26 am
Iasi booked.net
-1°C

Maricel Popa le răspunde celor care îi solicită demisia: ”PSD Iași nu va îngenunchea în fața intereselor imobiliare”

Liderul PSD Iași, Maricel Popa, acuză persoane din interiorul partidului, pe care le numește ”agitatori”, că solicită demisia sa tocmai pentru a ajunge chiar ei la conducerea partidului.

„Nu cedăm în fața presiunilor! Pentru o corectă informare a opiniei publice, fac următoarele clarificări:

În filiala de la Iași există o grupare, câțiva agitatori, care solicită demisia mea pentru a accede ei înșiși la conducerea organizației. Pentru aceste persoane, funcțiile de conducere ale partidului echivalează cu accesul la bunăstare. Ei vor să preia partidul pentru a intra în tot soiul de combinații și jocuri de culise, unicul scop fiind acela de a se îndestula personal.

Acest grup de interese format în jurul președintelui Organizatiei Municipale PSD are o miză pe termen scurt:

„Votul de aur” din Consiliul Local. Actualul primar, Mihai Chirica PNL, nu poate face majoritate în Consiliul Local doar cu propriul partid și cu PMP. Nu mai are decât variantele USR și PSD. La lumina zilei, oficial, primarul a trimis invitație către aleșii USR, însă a fost refuzat violent. De asemenea, a transmis public că nu va face alianță cu PSD în Consiliul Local. Neoficial, direct sau prin intermediari, primarul transmite mesaje către aleși ai PSD, le promite recompense sau îi amenință, după caz, doar va reuși să convingă pe cineva pentru a obtine acel al 14-lea vot care i-ar asigura majoritatea în Consiliul Local.

În calitate de președinte al Organizației Județene le spun limpede, atât primarului cât și celor care vor să vândă partidul, că aleșii PSD din Consiliul Local vor face opoziție autentică, vor apăra și promova interesele ieșenilor. Și, sub nicio formă, nu vor intra în combinațiile grupării imobiliarilor. De fapt, asta se încearcă: excluderea actualilor consilierilor locali ai PSD și impunerea altor nume care să facă „blatul”.

La recentele alegeri locale, PSD Iași nu a avut printre candidați persoane condamnate sau cu dosare penale și nici reprezentanți ai grupurilor imobiliare din Iași. A fost doar primul pas. Reforma în filială va continua!

„Legitimația de parlamentar” – Al doilea interes major al celor care mă contestă este întocmirea listei pentru alegerile parlamentare. Mai clar spus, vor ca locurile considerate eligibile să fie ocupate de ei înșiși. Dar pentru asta nu îi recomandă nici onestitatea, nici activitatea din campaniile electorale și nici rezultatele obținute la ultimele scrutine. În concluzie, celor care vor să pună mâna pe Filiala Județeană Iași a PSD le spun răspicat că acest lucru nu se va întâmpla! Cunosc intrigile pe care le țes, zvonurile pe care le lansează, manipularea pe care o pratică. PSD Iași nu va îngenunchea în fața intereselor imobiliare și de grup politico-mediatic!”, a declarat Maricel Popa.

Recomandări

Maricel Popa, președintele PSD Iași: 1 milion de familii vor beneficia de racordare gratuită la rețeaua de gaze! (P)

Reducerea diferențelor dintre sat și oraș impune asigurarea și în mediul rural a întregului confort …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *