luni , 2 august 2021 12:48 pm
Iasi booked.net
-1°C

Maria Șarapova și-a făcut public numărul de telefon pentru a ține legătura cu fanii săi

Fosta jucătoare rusă de tenis Maria Şarapova, câştigătoare a cinci turnee de Grand Slam, şi-a făcut public numărul de telefon pentru a primi mesaje de la fani, în contextul izolării şi al distanţării sociale impuse în SUA, din cauza pandemiei de coronavirus, relatează EFE.

Într-un mesaj postat pe Instagram, Şarapova, 32 ani, care şi-a anunţat retragerea pe 26 februarie, îi îndeamnă pe fanii ei să-i transmită mesaje sau întrebări şi promite că le va răspunde tuturor.

Izolată la domiciliul din SUA, Şarapova a avut o iniţiativă similară pe 26 august, când prin intermediul programului Zoom şi-a chemat fanii să stea de vorbă.

Am încercat să găsesc o modalitate de a fi în contact cu toţi urmăritorii mei, deoarece săptămâna trecută m-am distrat foarte bine să fac o conferinţă video cu 150 dintre voi. Mi-a plăcut acea discuţie şi mi-aş dori să fiu mai conectată la fani, deoarece trecem cu toţii prin izolare. Vreau să-mi scrii ce crezi. Vă las un număr de telefon şi îmi puteţi trimite orice mesaj care va merge direct pe mobil, acelaşi pe care îl dau acum. Îţi voi răspunde. Spune-mi cum merge, pune-mi întrebări sau spune doar salut. Orice reţetă grozavă este binevenită.” a scris Maria în mesajul ei video.

Americanca Sloane Stephens, campioana US Open din 2017, a oferit de asemenea un număr de mobil la care fanii pot trimite mesaje text şi pot aborda discuţii despre orice subiect.

Recomandări

O jucătoare de tenis a apărut în ipostaze provocatoare

 Imagini dintr-o ședință foto provocatoare au fost postate în mediul online de către jucătoarea de …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *