duminică , 20 septembrie 2020 11:19 pm
Iasi booked.net
-1°C

Margherita Clejanilor a făcut un scandal monstru la o agenție imobiliară. A agresat două femei

Margherita a reușit să se ferească o perioadă de timp de probleme, însă a recidivat miercuri, 16 septembrie, după ce a făcut un scandal uriaș la o agenție de imobiliare. Vedeta a intrat în conflict cu două angajate ale societății.

Potrivit unor surse Wowbiz.ro, fiica Clejanilor a apelat la serviciile agenției imobiliare pentru a vinde un apartament. Până în prezent, nu e cunoscut motivul din cauza căruia Margherita și-a ieșit din minți.

Polițiștii au întocmit dosar penal

Margherita a luat-o razna în incinta societății și a adresat mai multe amenințări angajaților. Cei din urmă au fost nevoiți să cheme Poliția, pentru că vedeta a devenit violentă.

Până la apariția forțelor de ordine, artista a plecat din firmă. Polițiștii au întocmit dosar penal pentru lovire, violențe și amenințare. „La data de 16 septembrie a.c., în jurul orei 14:00 prin apel 112 Secția 1 Poliție a fost sesizată cu privire la un conflict dintre o femeie și angajatele unei societăți comerciale. La locație au sosit polițiștii care au luat legătura cu angajatele firmei, femeia care ar fi fost implicata nemaifiind prezentă la fața locului .

În cauză polițiștii au întocmit un dosar sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire și alte violențe și amenințare, iar cercetările continuă pentru stabilirea împrejurărilor care au condus la producerea evenimentului.”, au declarat surse autorizate, pentru Wowbiz.ro.

Cele două angajate maltratate de Margherita au fost conduse de polițiști la Secția 1 de Poliție pentru audieri.

Scandalurile s-au ținut lanț de artistă. Recent, gurile rele au spus despre Margherita că s-ar fi iubit cu o femeie, așadar ar fi, de fapt, lesbiană. Dar totul a rămas în ceață, neconcretizându-se nimic în cele din urmă.

Ioniţă şi Viorica de la Clejani s-au făcut foc şi pară când au auzit că fiica lor este bănuită că ar fi atrasă de femei. Cei doi au sărit în apărarea Margheritei, care este suspectată că îşi doreşte să aibă relaţii cu parteneri de ambele sexe, după ce a specificat pe contul ei de Faceebok că este interesată să cunoască atât bărbaţi, cât şi femei”, s-a scris la vremea respectivă.

Ioniță nu crede în povestea de dragoste

Nu cred că la noi în familie s-a pus vreodată problema ca unul dintre noi să aibă alte înclinaţii. Şi dacă ar fi contul Margheritei, să vrei să cunoşti şi bărbaţi şi femei nu înseamnă că vrei să ai şi relaţii cu ei”, a spus Ioniţă de la Clejani.

Mama sa, Viorica a intervenit imediat pentru a pune lucrurile la punct: „E asa pocită ca sa aibă relații cu femei?”, s-a întrebat aceasta la momentul respectiv, întrucât acuzațiile aduse i se păreau ireal de nefondate.

 

Recomandări

Beatrice Rancea s-a înscris în PNL

În plin scandal la Opera Națională  Română Iași (ONRI), managerul instituției, Beatrice Rancea, a intrat …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *