miercuri , 17 iulie 2019 1:18 pm
Iasi booked.net
-1°C

Mare e grădina ta! Un preot din Vaslui cere în instanță testul ADN al copilului: ce spune nevasta despre bănuielile soțului

Un preot din Vaslui a cerut magistraților să dispună un test de paternitate pentru a afla dacă copilul său, rezultat în urma căsătoriei cu soţia sa, este sau nu al său, bănuind că preoteasa l-ar fi înşelat cu un coleg de serviciu.

Ştefan Şălaru, preot în parohia Stănileşti, judeţul Vaslui, a cerut în instanță realizarea testului ADN al bebelușului său, suspectând că soția acestuia, secretară în cadrul Primăriei comunei, ar fi făcut copilul cu un coleg de serviciu, respectiv viceprimarul comunei, scrie vremeanoua.ro.

Apropiații spun că bărbatul i-ar fi propus inițial soției sale sa faca testul ADN, însă aceasta ar fi refuzat. După acest episod, preotul a cerut rezultatul în instanță.

Soția se apără și spune că totul ar fi pornit de la niște zvonuri.

„Au existat probleme de natură familială, pe baza unor conflicte care au izbucnit de la anumite afirmaţii ale unor prieteni ai soţului meu. Este o situaţie destul de gravă. Conflictele dintre noi datau cu mai mult timp în urmă. Relaţia dintre noi se deteriorase. Am încercat să soluţionăm. Aceste conflicte nu priveau sub nicio formă paternitatea fiului meu, ci ţineau de legăturile personale dintre noi doi, de natură sentimentală, să spunem”, a declarat aceasta, potrivit Mediafax.

 

Sursa: Știrile Pro TV

Recomandări

Preotul din Constanța acuzat că a sedus o fată de 13 ani, din Iași, a fost reținut

Preotul din Constanța acuzat că a sedus o fată de 13 ani, din Iași, a …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *