marți , 7 iulie 2020 2:42 pm
Iasi booked.net
-1°C

Maratonul celor 7 coline, în octombrie, la Iași

Maratonul celor 7 coline pentru iubitorii unui stil de viață sănătos și activ, etapă a Cupei Moldovei la Mountain Bike, este un proiect al Asociației Real Sports organizat în parteneriat cu Iași Club de Biciclete Team.

Concursul se va desfăşura în data de 5 octombrie în cadrul unui eveniment maraton care va avea ca punct de pornire și de sosire zona platoul Bucium (la Releu), la 12 km de centrul Iașiului pe șoseaua Iași – Vaslui DN 24.

Formatul concursului este XCM (Cross Country Marathon) și se adresează pasionaților sportului pe două roți. 

Traseul Scurt
Lungime: 39.55 km;
Elevație: 826 m;
Dificultate: ușor.
https://www.strava.com/routes/17865322

Traseu Lung
Lungime: 58.94 km;
Elevație: 1129 m;
Dificultate: mediu.
https://www.strava.com/routes/18001690

Susținem mișcarea, educația, sportul și sănătatea, iar ceea ce facem este pentru a avea o comunitate mai unită, energică și gata oricând să se implice și să susțină un stil de viață sănătos, frumos și activ.

Ne dorim că acest concurs să devină unul simbol și an de an să avem un eveniment la care o întreagă comunitate să participe. Un loc unde cu toți să ne simțim bine, și să arătăm că se poate.

Comunitatea de ciclișți crește de la o zi la altă și asta ne bucură. Avem cicliști profesioniști cu care ne putem mândri, și de asemenea cicliști amatori care prin pasiunea și dăruirea lor ne fac cinste. Sunt de apreciat pentru efortul susținut pe care îl fac, cât și pentru disciplină de care dau dovadă.

Traseul ales este unul care te va solicită, care te va forță să dai ce ai mai bun din tine și care îți va da satisfacția că ai participat. Și tu poți susține un stil de viață așa cum trebuie el să fie, și tu poți fi un ambasador pentru binele comunității.

Important este să participi și să arăți că îți pasă, că vrei să faci parte dintr-o comunitate sănătoasă și activă.

Cea mai bună competiție nu este despre a câștigă o cursa, un concurs. Important este că tu să reușeșți să îți învingi temerile, emoțiile, epuizarea și să dai ce ai mai bun pentru ține, să te autodepășești. Asta este adevăratul concurs. Eu cu mine, azi, aici și acum. Iar 5 Octombrie poate fi pentru ține ziua în care te vei redescoperi la o aventură pe cinste pe un traseu interesant ce cu siguranță vei dori să îl descoperi.

Așa se scriu amintirile, așa se transmit emoțiile, iar poveștile vor apărea cu siguranță, începând cu ziua următoare, când vei vorbi despre experieță trăită și stările prin care ai trecut pentru ați demontra încă odată că eșți un om puternic.
Testeza-ți limitele pe un traseu care cu siguranță te va scoate din zona de confort la cel mai mare concurs de MTB din Iași, maratonul celor 7 coline, Cupa 7 MTB Real Sports!

loading...

Recomandări

Persoanele vulnerabile, protejate de efectele caniculei

Ca în fiecare an, pe durata perioadelor în care sunt înregistrate temperaturi ridicate, Primăria Municipiului …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *