sâmbătă , 19 septembrie 2020 2:19 pm
Iasi booked.net
-1°C

Managerul Spitalului Judeţean Vaslui, în stare gravă la spital cu suspiciune de COVID-19

Managerul Spitalului Judeţean de Urgenţă, Ana Rinder (43 ani), a ajuns marţi, 11 august în stare gravă la unitatea medicală pe care o conduce, prezentând simptomatologie specifică COVID-19.  

Rezultatele testului COVID realizat în această dimineaţă au confirmat că managerul Spitalului Judeţean de Urgenţă Vaslui este infectat cu virusul Sars-CoV-2.

Fiul ei este contact cu adolescenţii confirmaţi pozitiv în focarul de la Costineşti.

Ana Rinder se afla în izolare, alături de fiul ei, de mai multe zile. Ea şi-a adus fiul acasă, după ce în grupul lor de prieteni o adolescentă a fost confirmată cu COVID-19. Tânăra, fiica unui ambulanţier, s-a deplasat pe litoral fără a mai aştepta rezultatele testului COVID, pe care îl efectuase în Vaslui, fără ca prietenii să ştie despre situaţia ei, conform Adevarul.ro.

Ana Rinder s-a întors cu fiul ei de pe litoral şi, potrivit apropiaţilor, s-au izolat la domiciliu pentru că niciunul dintre ei nu prezentau simptomatologie. Starea de sănătate a managerului a fost una bună, fără simptome de boală, până noaptea trecută când s-a deteriorat brusc.

 

Recomandări

Cum deosebim o răceală banală de gripă sau coronavirus. Urmează sezonul virozelor

Un nas înfundat, o durere în gât sau un acces de tuse sunt frecvente, mai …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *