miercuri , 1 decembrie 2021 9:55 pm
Iasi booked.net
-1°C

Managerul Beatrice Rancea poate discuta cu angajații

Magistraţii Tribunalului au admis plângerea depusă de Rancea împotriva ordonanţei emise de procurori prin care fusese pusă din nou sub control judiciar.

”Instanța admite plângerea formulată de inculpata Beatrice Rancea împotriva ordonanței procurorului emisă pe data de 13 iulie 2021 în dosarul penal nr. 92D/P/2020. Înlătură una dintre obligațiile impuse inculpatei Beatrice Rancea și modifică o altă obligație care intră în conținutul măsurii preventive a controlului judiciar, menționate la literele c) [i d) din ordonanța procurorului. În acest sens, înlătură obligația de a nu lua legătura și a nu discuta – direct sau prin interpuși -, precum și de a nu se apropia de angajații Operei Naționale Române Iași și Operei Naționale București. Modifică obligația de a nu exercita profesia și a nu desfășura activitatea în exercitarea căreia a săvârșit fapta, stabilită la litera d) din dispozitivul ordonanței procurorului, în sensul de a nu desfășura activitatea de manager sau orice altă activitate similară, căreia îi corespund atribuții de decizie, administrare și control.

Menține toate celelalte obligații impuse inculpatei în conținutul măsurii preventive a controlului judiciar, prin ordonanța procurorului emisă pe data de 13 iulie 2021. O copie de pe dispozitivul încheierii, cu mențiunea că încheierea este definitivă, se va comunica de îndată inculpatei, Biroului Supravegheri Judiciare din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție Giurgiu, Postului de Poliție al comunei Joița, județul Giurgiu, Serviciului Public Comunitar de Evidență a Persoanelor, Poliției de Frontieră Române, Serviciului Resurse Umane din cadrul Operei Române Iași și a Operei Naționale București. Definitivă”, precizează Tribunalul Iași.

Aceasta nu va putea însă, să desfăşoare activitatea de manager sau alta similară, cu atribuţii de decizie, administrare şi control.

Recomandări

Beatrice Rancea a scăpat de control judiciar

Fostul manager al Operei Naționale Române din Iași, Beatrice Rancea, a scăpat astăzi de controlul …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *