duminică , 26 septembrie 2021 12:36 pm
Iasi booked.net
-1°C

Mai mulți români au rămas pe aeroportul din Barcelona

Aproximativ 40 de români care aveau bilete de avion pentru ruta Barcelona-București, vineri seară, nu s-au putut îmbarca în cursa operată de WizzAir, după ce compania ar fi vândut mai multe bilete decât locurile disponibile.

 „Din când în când, mai ales într-un context dinamic şi în continuă schimbare, care variază de la restricții volatile la vârfuri în ceea ce privește cererea pe multe rute de vară, s-ar putea întâmpla ca Wizz Air să fie obligată să facă schimburi operaționale de ultim moment ale aeronavelor pentru a menține operațiunile de zbor, așa cum este practica normală în industria aviației. În cazul puțin probabil în care singurul avion disponibil pentru schimb este unul care poate găzdui un număr mai mic de pasageri, unor pasageri li se poate refuza îmbarcarea, lucru pe care Wizz Air îl regretă sincer. Toți pasagerii afectați primesc rambursare integrală sau rezervare la următorul zbor, primesc cazare la hotel şi sunt despăgubiți în conformitate cu legislația privind drepturile pasagerilor. Echipa Wizz Air este conștientă de importanța mobilității în această perioadă, în special după lunga perioadă de restricții din multe țări și face toate eforturile posibile pentru a efectua toate zborurile și pentru a transporta toți pasagerii în siguranță către destinațiile lor preferate. Wizz Air continuă să lucreze pentru a reduce la minimum aceste situații de refuz la îmbarcare și își cere scuze sincer tuturor pasagerilor afectați pentru orice inconvenient cauzat”, au spus reprezentanții companiei.

Românii aveau bilete pentru cursa de la ora 20.40 spre București, însă compania le-a refuzat îmbarcarea. „Le-am predat şi mi-au anulat check-in-ul făcut online”, a declarat Petru Slupa.

Recomandări

Ieșenii își pot cumpăra bilete de autobuz cu telefonul sau smartwatch-ul

Biletele de călătorie pot fi cumpărate de la POS-urile aflate în mijloacele de transport și …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *