joi , 2 decembrie 2021 10:04 am
Iasi booked.net
-1°C

Mai multe garaje din Iași vor fi demolate de Primărie

Sute de garaje ridicate ilegal în ultimii ani au ajuns să fie demolate de autoritatea locală. Angajații municipalității ieșene au dezafectat în ultima perioadă garaje din zona bulevardului Socola.

Reprezentanții primăriei au arătat că cei de la Servicii Publice SA, Poliția Locală și Salubris SA au trecut la demolarea garajelor respective pentru a face locuri de parcare noi.

În tot orașul sunt peste 1.300 de garaje, din care doar 400 au autorizație provizorie. În aceste condiții, municipalitatea a trecut la demolarea celor care nu au autorizație și care ocupă mai multe locuri de parcare.

Dezafectarea garajelor ilegale de pe bulevardul Socola, nr. 3 se apropie de finalizare. Zona va fi salubrizată și va fi utilizată pentru crearea de locuri de parcare. Garajele sunt dezafectate de Servicii Publice SA, cu ajutorul Poliției Locale și al Salubris SA. Reprezentanții municipalității au identificat în oraș circa 1.350 de module de parcare de tip garaj, dintre care mai puțin de 400 sunt autorizate provizoriu, diferența fiind reprezentată de cele total neautorizate, practic construite ilegal”, au menționat cei de la Primăria Iași.

Reprezentanții Primăriei au mai precizat și faptul că o parte a construcțiilor ilegale au fost ridicate pe spațiul verde din oraș.

Recomandări

Sprijin pentru persoanele fără adăpost

Odată cu răcirea vremii, Primăria Municipiului Iaşi, prin Direcţia de Asistenţă Socială, întreprinde o serie …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *