luni , 21 iunie 2021 4:52 am
Iasi booked.net
-1°C

Mai multe autoturisme furate din Germania și Franţa, depistate la controlul de frontieră (FOTO)

Polițiștii de frontieră din cadrul Inspectoratului Teritorial al Poliției de Frontieră Iași au descoperit două mașini marca Toyota, ambele transportate pe o platformă, declarate furate de autoritățile din Germania.

La sfârșitul săptămânii trecute, în baza informațiilor deținute de polițiștii de frontieră din cadrul Inspectoratului Teritorial al Poliției de Frontieră Iași, sa desfășurat o acțiune specifică în domeniul combaterii traficului internațional cu autoturisme furate.

Astfel, la Punctul de Trecere a Frontierei Albița – ITPF Iași, sa prezentat pentru efectuarea formalităților de control la trecerea frontierei, FM, cu cetățenia română și Republica Moldova, la volanul unui microbuz marca Mercedes Sprinter, care a atașat o platformă pe care transportă două autoturism marca Toyota, un Lexus fabricat in anul 2016, cel de al doilea RAV4 fabricat in anul 2017. Barbatul a fost insotit de fratii VG si VV, ambii cu nationalitate romana si Republica Moldova, in varsta de 46 si respectiv 30 de ani, proprietarii două autoturisme transportate pe platformă.

Deoarece polițiștii de frontieră aveau suspiciuni privind proveniența celor două autoturisme marca Toyota, au efectuat verificări specifice, în urma cărora au constatat că cele două mijloace de transport figurează în baza de date ca fiind declarate bunuri pentru confiscarea de către autoritățile din Germania din luna aprilie, respectiv luna mai ac

Versiunea Principale cauză, de polițiștii de sub – FRONTIERA de Cercetări efectuează aspectul săvârșirii infracțiunii tăinuire , IAR Cele Toyota Marca Două autoturisme, în valoare de TOTALA aproximativ 264.000 de lei , au indisponibilizate Pana la finalizarea cercetărilor Fost.

BMW furat din Franța

La sfârșitul săptămânii trecute, la Punctul de Trecere a Frontierei Albița – ITPF Iași, sa prezentat pentru efectuarea formalităților de control necesare trecerii frontierei, pentru ieșirea din țară, PI, cu cetățenie română și R. Moldova, în vârstă de 35 de ani, la volanul unui autoturism marca BMW, an de fabricație 2011.

Există suspiciuni cu privire la documentele de înmatriculare a autoturismului în cauză, colegii noștri au efectuat verificări suplimentare, și au constatat că acesta figurează în bazele de date ca fiind bun căutat pentru confiscare , semnalare introdusă de autoritățile din Franța.

Cu privire la aspectele constatate, bărbatul a declarat că a cumpărat autoturismul de mai multe ani, plătindu-se suma de 9.500 de euro și că nu are cunoștință despre faptul că acesta este furat sau implicat în orice litigiu.

Polițiștii de frontieră efectuează cercetări în vederea executării infracțiunii de furt și a autoturismului, în valoare de 35.000 de lei , au fost indisponibilizate în vederea continuării cercetărilor.

Recomandări

Un bărbat cu arsuri grave a fost transportat cu avionul SMURD la Iași

Seara trecută, SMURD București a transferat de la Craiova, cu avionul SMURD, un bărbat de …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *