vineri , 22 octombrie 2021 12:52 pm
Iasi booked.net
-1°C

Ludovic ORBAN: ”Nu ne putem PERMITE să ne JUCĂM cu soarta României”

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat marţi că la ora actuală este vital să se ajungă la o soluţie clară de a pune capăt crizei, menţionând că „joaca de-a politica trebuie să se termine”, iar singura coaliţie decentă, onorabilă, care poate să asigure o guvernare în beneficiul României este cea formată din PNL, USR PLUS şi UDMR, cu sprijinul minorităţilor naţionale, potrivit Agerpres.

Cu mare greutate am reuşit să negociem un acord de coaliţie, care a dus la formarea unui guvern al forţelor de centru-dreapta, care a obţinut votul de încredere cu o majoritate confortabilă pentru un program de guvernare. Din păcate, pe 1 septembrie, ca urmare a unor decizii unilaterale, am intrat într-o criză politică care afectează grav România. (…) Nu ne putem permite să ne jucăm cu soarta României.

La ora actuală, pentru noi este vital ca într-un termen cât mai scurt, prin participarea tuturor actorilor politici şi instituţionali, să se ajungă la o soluţie clară de a pune capăt crizei. Poziţia noastră categorică este că singura coaliţie decentă, onorabilă, care poate să asigure o guvernare în beneficiul României este coaliţia care s-a format după alegerile parlamentare, o coaliţie între Partidul Naţional Liberal, USR PLUS, UDMR, cu sprijinul grupului minorităţilor”, a declarat Orban.

Recomandări

Ludovic ORBAN și-a depus DEMISIA din funcția de PREȘEDINTE al Camerei Deputaților

Președintele Camerei Deputaților, Ludovic Orban, și-a depus demisia din funcție la biroul noului președinte al …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *