Lipsă de respect în comuna Leorda! Primarul Ștefan DULGHERU lasă localitatea fără semnal TV și internet: ”Nu le permit să intervină!”

Date:

Mai multe localități din județul Botoșani se confruntă cu lipsa semnalului TV și a accesului la internet din cauza deconectării rețelei de fibră optică. Avaria a avut loc în urma unor lucrări efectuate de un buldoexcavator în comuna Leorda.

Potrivit presei locale, utilajul a agățat rețeaua magistrală de fibră optică cu cupa sa, rezultând astfel întreruperea serviciilor de televiziune prin cablu și internet furnizate de RDS & RCS în șapte localități.

„Am rămas fără cablu și internet. Nu este posibil să ajungem în această situație datorită unor ambiții a primaului Dulgheru.”, a declarat un cetățean nemulțumit de situație.

Primarul din Leorda, Ștefan Dulgheru: ”Nu le permit să intervină!”

Avaria s-a produs pe un teren aflat în proprietate privată, iar primarul din Leorda, Ștefan DULGHERU, care este proprietarul terenului, nu permite echipei de intervenție a operatorului de televiziune prin cablu și internet să remedieze situația.

„Aceștia au intrat pe proprietăți fără acord și fără autorizație de construcție. Au accesat atât domeniul public, cât și proprietăți private. În prezent, în discuție se află o proprietate privată la care nu le permit să intervină”, a declarat primarul din Leorda.

Potrivit cetățenilor din zonă, primarul este recunoscut pentru astfel de reacții, în special la adresa localnicilor.

Întrebat în trecut de presa locală de ce comuna este invadată de gunoaie, primarul și-a acuzat cetăţenii de lipsă de educaţie:

”Lipsa de educație a cetățenilor a dus la invadarea comunei de gunoaie.”

Acuzat de fraudă și abuz în serviciu 

Dulgheru este acuzat de fraudă după ce a alocat fonduri pentru amenjarea unui centru civic, în contextul în care nu a existat vreun proiect pentru demanararea lucrărilor.

Totodată, acesta ar fi comis un abuz în serviciu după ce a folosit în scop personal atât garajul primăriei, cât și angajații acesteia pentru a efectua reparații la propriile utilaje.

Potrivit cetățenilor din Leorda, în ultimii ani, Dulgheru și-a schimbat radical atitudinea față de localnici, transformând primăria în unealta prin care își urmărește propriile interese.

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Share post:

Abonare newsletter

Popular

Mai multe articole
Recomandate

Locuri de PARCARE scoase la licitație de către primăria IAȘI

Municipalitatea ieșeană, prin Direcția Exploatare Patrimoniu, va organiza pe...

A început cea mai mare sărbătoare a studenților din Iași

În perioada 20 - 28 aprilie 2024 Casa de...

Sărbătoarea Florilor FloralIS revine la IAȘI în perioada 26 – 28 aprilie 2024

În perioada 26 - 28 aprilie 2024 Iașul va...