Lidia BUBLE, audiată la DIICOT pentru că ar fi mituit doi POLIȚIȘTI

Date:

Artistul Lidia Buble a fost audiată la DIICOT după ce ar fi încercat să mituiască doi polițiști care intenționau să o verifice cu aparatul etilotest.

Oprită în trafic de către forțele de ordine, cântăreața ar fi sunat un prieten care ar fi sunat un prieten care i-a recomandat să nu sufle în aparatul etilotest și în schimb să le ofere sume de bani celor doi agenți. Lidia Buble ar fi consumat alcool înainte să fie oprită în trafic.

Conform unor surse citate de gândul.ro, pentru că nu avea bani la ea, artista i-a convins pe polițiști să o însoțească până la locuința sa. Cu toate astea, nici acolo aceasta nu avea bani, așa că a mers până la un bancomat, de unde a scos suma de bani cu care i-a mituit pe ce doi polițiști.

După ce agenții ar fi acceptat să ia banii, Lidia Buble și-a sunat din nou sfetnicul pentru a-i povesti toată întâmplarea. Fără ca cei doi să știe, telefonul bărbatului respectiv era monitorizat la solicitarea DIICOT, în contextul unei anchete privind infracțiuni asimilate criminalității organizate.

După ce procurorii au finalizt dosarul la care lucrau, Lidia Buble a fost chemată la audieri la DIICOT, însă aceasta ar fi scăpat de acuzații după ce ar fi dat declarații complete. Cu toate astea, în cazul dării de mită, legea spune că pentru a fi exoneratăm persoana care a dat mită trebuie să facă denunțul înainte ca autoritățile să se sesizeze cu privire la infracțiune.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Share post:

Abonare newsletter

Popular

Mai multe articole
Recomandate

Horia Constantinescu, şeful ANPC, răspuns la acuzaţiile lui Pescobar: ”Nu culoarea politcă a adus peste 136 de kilograme de produse în afara datei limită!”

Horia Constantinescu, şeful Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor (ANPC),...

Noi investiții pentru turismul balnear, la Iași

Pacienții care vin pentru tratament în Stațiunea Nicolina au...

Peek & Cloppenburg va deschide un flagship store, pe 26 octombrie, în ansamblul mixed-use Palas Iași

Palas Iași își completează portofoliul de branduri de modă...

Calitatea aerului în Județul Iași în luna august 2023

În luna august 2023, monitorizarea calității aerului de către...