marți , 30 noiembrie 2021 7:06 pm
Iasi booked.net
-1°C

Licitații de milioane la IRO Iași

Institutul Regional de Oncologie achiziționează medicamente și materiale sanitare în valoare de peste 100 de milioane de euro, licitația aflându-se în desfășurare.

Cele mai importante medicamente, foarte costisitoare sunt destinate tratărilor pacienților oncologici. Acordul-cadru se va întinde pe o durată de patru ani. Proiectul cuprinde patru loturi de medicamente oncologice, antineoplazice și imuno-modulatoare, pentru care Ministerul Sănătății nu a mai reluat licitația națională. Valoarea licitației este de 113 milioane de euro.

Un alt contract de la IRO care va fi terminat are în vedere majorarea capacității administrative a spitalului în lupta cu pandemia COVID. Contractul a fost încheiat in octombrie anul trecut cu Ministerul Fondurilor Europene. Contractul cuprinde 28 de tipuri de echipamente, de dezinfecție a aerului cu plasmă, de aparatură pentru curățarea echipamentelor cu abur cald, echipamente de măsurare a temperaturii pe un grup mare de persoane. Pe termen lung, IRO are în implementare 13 proiecte cu fonduri europene.

Recomandări

Licitație pentru modernizarea a douăzeci de artere rutiere din Iași

Primăria Municipiului Iași organizează o licitație pentru achiziția serviciilor de proiectare și asistență tehnică aferente …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *