joi , 20 ianuarie 2022 7:37 pm
Iasi booked.net
-1°C

Lăsat liber după ce a batjocorit o elevă de 17 ani, în scara unui bloc

Curtea de Apel Iaşi a prelungit cu încã 60 de zile măsura controlului judiciar luată pe numele lui Flavian Vidineac, vasluianul trimis în judecată pentru tâlhãrie şi viol.

Instanţa a decis prelungirea măsurii controlului judiciar, până la o sentinţă finală. În schimb, i-a impus o serie de obligaţii care, nerespectate, pot duce la înlocuirea mãsurii controlului judiciar cu o măsură mai dură privativă de libertate.

Astfel, Flavian Vidineac este obligat sã nu depãseascã limitele teritoriale ale judetului Vaslui, decât cu încuviintarea prealabilã a instanţei de judecatã, să nu se deplaseze în baruri, restaurante, cluburi, discoteci sau alte localuri cu acest specific, precum şi la terasele aferente acestora. De asemenea, nu are voie să se apropie de persoana vătămată sau de membrii familiei acesteia, de martori si sã nu comunice cu acestia direct sau indirect, pe nicio cale.

Vidineac trebuie si sã comunice periodic informaţii relevante despre mijloacele sale de existentã, sã nu participe la niciun fel de manifestãri ori la alte adunãri publice, sã nu deţină, să nu folosească si să nu poarte nicio categorie de arme.

Recomandări

Accident rutier pe DN 15 D. O persoană a avut nevoie de îngrijiri medicale

Detașamentul de pompieri Vaslui a intervenit cu o autospecială și un echipaj specializat pentru asigurarea …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *