Lăsat fără permis de conducere și certificat de înmatriculare după ce a fost prins transportând lemne fără niciun document

Date:

Polițiștii din Miroslava au oprit la sfârșitul săptămânii trecute, pentru control, pe DJ 248 A, în comuna Ţibăneşti, o autoutilitară condusă de un tânăr de 25 ani, din comuna Ţibana, care transporta material lemnos.

Întrucât existau suspiciuni cu privire la cantitățile de material lemnos transportat, conducătorul autoutilitarei a fost condus la sediul Postului de Poliție Țibănești, în vederea inventarierii materialului lemnos.

Astfel, cu sprijinul reprezentanților Ocolului Silvic Băcești s-a procedat la inventarierea materialului lemnos, fiind confiscaţi 2,310 metri cubi material lemnos, pentru care tânărul nu deţinea documentele prevăzute de lege, care au fost predați în custodie reprezentanților Ocolului Silvic.

Tânărul a fost sancţionat contravenţional , cu amendă, conform Legii nr. 171/2010.

De asemenea, acesta a fost sancţionat cu amendă şi reţinerea permisului de conducere şi certificatului de înmatriculare pentru defecţiuni tehnice la autovehicul şi pentru neacordare prioritate vehicul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Share post:

Abonare newsletter

Popular

Mai multe articole
Recomandate

Compania GUVERNULUI ar lua în calcul SISTAREA activității TAROM

Criza de la BlueAir a perturbat serios traficul aerian...

Prima dimineață cu temperaturi NEGATIVE din această toamnă

Potrivit informaţiilor furnizate AGERPRES de meteorologul Adela Mitea, de...

INS: Iașul pe locul 4 pe țară la nivel SALARIAL

Potrivit Institutului National de Statistica, in 2021, câştigul salarial...