joi , 13 august 2020 10:47 pm
Iasi booked.net
-1°C

Lanțul internațional TUCANO COFFEE a deschis în IULIUS MALL IAȘI prima cafenea din regiunea de nord-est


La parterul Iulius Mall Iași, în proximitatea intrării principale, s-a inaugurat, de curând, prima locație din regiune a lanțului internațional Tucano Coffee. Cu o suprafață de aproximativ 260 mp, în care este inclusă și o terasă fucțională în sezonul cald, cafeneaua propune o atmosferă prietenoasă și relaxantă, unde pot fi savurate specialități aromate pe bază de cafea și nu numai.

Tucano Coffee este o reţea internaţională de cafenele, care numără 19 coffee shop-uriîn șapte ţări. Prima locaţie a fost deschisă în 2011, în Republica Moldova. În 2014, a fost inaugurat la Bucureşti primul cofee shop din România şi, în acelaşi an, unul în Emiratele Arabe Unite. În prezent, Tucano Coffee deţine zece unităţi în ţara noastră.

^

Tucano Coffee promovează cultura cafelei Specialty Arabica, de cea mai înaltă calitate. Cafeaua este preparată de cătrecei mai buni barista, din boabe prăjite în fabrici proprii, pentru a-şi păstra aromele și prospeţimea. De asemenea, brandul dezvoltă metodele alternative de preparare a cafelei. Pe lângă aceasta, specialităţile de bază ale Tucano Coffee sunt cheesecake-urile, realizate în laboratorul propriu, din ingrediente naturale, fără conservanţi, coloranţi sau aditivi alimentari. În meniu se regăsesc peste 30 de reţete unice, marcă proprie, alături de o varietate de tarte săratewrap-uri,bagels şi alte delicii.

Brandul are la bază filosofia Love.Peace.Coffee. Locaţia din Iulius Mall Iași păstrează tematica ce îmbină armonios cultura indienilor originari din America Latină şi cultura cafelei de specialitate din California, mix care se reflectă nu doar în specificul meniului, ci şi în designul interior aparte. Fiecare coffee shop este denumit și decorat într-un stil specific unei ţări producătoare de cafea, care are şi o cultură interesantă. Astfel, locația din Iulius Mall Iași poartă denumirea „Indonezia”.Culorile, lumina caldă, lemnul, accesoriile handmade, fotografiile cu feţe expresive de pe pereţi, cărţile – toate acestea sunt menite să inspire pacea.

reclama adnow

Recomandări

Efectele nebănuite ale statului acasă: a scăzut consumul mondial de cafea

Consumul mondial de cafea ar urma să scadă în acest an pentru prima dată după …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *